سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد
آشپزیاخبار رسانه خارجیاخبار رسانه و تلویزیوناخبار فرهنگی و هنریاخبار مشاهیراخبار مشاهیر خارجیاخبار مشاهیر خارجیدسته‌بندی نشدهسبک زندگیشبکه های اجتماعیمجله خانوادهمطالب جالب

چجوری بدون از بین بردن زرده، تخم مرغ درست کنیم؟

تا حالا چند دفعه تلاش کردید یک تخم مرغی درست کنید که

فقط یک طرفش سرخ شده باشه، ولی در نهایت تخم مرغی داشتید

که اصلا زرده ای توش باقی نمونده؟

یک دلیل واضحش اینکه اجازه میدید زرده تخم مرغ کاملا بپزه!

وقتی زرده حرارت زیادی دریافت کنه، یکمی شبیه به اسفنج میشه

که خیلی مطبوع به نظر نمیرسه، مگه نه ؟

زرده باید یکمی شل و خوشمزه باشه، طوریکه وقتی با چنگال

بریدی، یک زرده تقریبا نارنجی رنگ ازش خارج بشه.

خوب، حالا تخم مرفتون رو درست میپزید یا نه؟

هیچ کس زرده خیلی سفت رو که مثل یک لاستیک شده، دوست نداره.

شما تخم مرغی رو دوست دارید که وقتی زرده اش رو بریدید، زرده اش

بریزه روی تست کره ایتون!

اگه میخواید به راز پختن یک تخم مرغ خوب پی ببرید و به همچین

مرحله ای برسید، ما با David Burke، آشپز مشهور واشنگتون دی .سی

صحبت کردیم تا ترفند ساده ای رو بهمون یاد بده تا بتونیم

همچین تخم مرغی رو تو خونه درست کنیم.

How do you fry an egg so that the outer white part is crispy, but the yolk doesn’t completely dry out?

چجوری تخم مرغی درست کنیم، که سفیده اش کاملا ترد باشه، بدون اینکه زرده اش کاملا خشک باشه؟

Burke گفت:

” تخم مرغ پختن خیلی راحته ! ترفندش اینکه از یکمی آب توی ماهیتابتون

استفاده کنید تا بخارپزش کنید. حتی اگه میخواید سطح تخم مرغتون شل باشه

میتونید ماهیتابتون رو با یک درپوش بپوشونید، یا اگه نمیخواید در ماهیتابتون

رو بپوشونید، برای اینکه تخم مرغتون خوب پخته بشه فقط باید کمی آب بهش اضافه کنید

همین !”

آبی که به تخم مرغ اضافه میکنید باعث میشه، موقع سرخ شدن، زرده تخم مرغ به

یک زرده سفت و اسفنجی تغییر نکنه!

پس ترفند اینه: یکمی آب، یک سنت قدیمی و خوب !

How should you grease the pan? How high should the heat setting be?

چجوری ماهیتابه رو چرب کنیم؟ حرارت باید چقدر باشه؟

Burke، توضیح داد:

” وقتی میخوایم یک تخم مرغ ترد داشته باشیم، بجای کره باید از یکمی

روغن استفاده کنید، چون کره خودش یکمی آب داره! در ضمن به حرارت بالاتری

هم نیاز دارید.”

در واقع کره باعث میشه تخم مرغتون سریعتر از وقتی که روغن زیتون داره بسوزه

گرچه نقطه سوختن هر دو هم تقریبا یکسانه.

وقتش رسیده که دیگه یک زرده تخم مرغ خشک نداشته باشیم و به جاش یک تخم مرغ

ترد بدون یک زرده سفت و خشک داشته باشیم. الان میدونید درست کردن یک تخم مرغ

ترد راحت تر از اون چیزیه که فکرشو میکنید _ فقط بهش آب اضافه کنید !

جهت عضویت در کانال تلگرام نسیم ورد کلیک کنید

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن