سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد
سینما و تلویزیونگوناگونمجله فرهنگ و هنر

بهترین فیلم‌های سینمای کُره‌جنوبی: متفاوت و جذاب

[ad_1]

: بهترین‌های سینمای کره جنوبی را اینجا آورده‌ایم، اگر از کلیشه‌های سینمای کشورهایی، چون آمریکا خسته شده‌اید، این مطلب به کارتان خواهد آمد.

اولدبوی

کارگردانی پارک چان- ووک، یکی از مشهورترین و در عین حال بهترین فیلم‌های ساخته شده در سینمای این کشور می‌باشد که در جشنواره کن سال ۲۰۰۴ نیز برنده جایزه نخل طلا شد. داستان فیلم، ماجرای تاجری را روایت می‌کند که به مدت ۱۵ سال در اتاق یک هتل زندانی می‌شود؛ بی آنکه دلیلش را بداند. او پس از رهایی تصمیم می‌گیرد تا انتقام سختی از زندانبانان خود بگیرد.

 

سینمای کره

 

«اولدبوی» فیلمی سراسر تاریک و خشن است که انتقام و چگونگی گرفتن آن را به بهترین نحو ممکن به تصویر کشیده و! فیلمنامه پر از تعلیق «اولدبوی» بهترین نمونه از سینمایی است که در آن واژه امید رنگ باخته و مردم و عصر زمانه خویش هم نیز سیاه و سفید انگاشته شده اند.


آبنبات نعنایی

لی چانگ دونگ کارگردان فیلم «آبنبات نعنایی» متولد ۱۹۵۴ است، تاثیر زندگی پر فراز و نشیب اش را می‌توان به وضوح در شش فیلم بلند او دید. «آبنبات نعنایی» داستان تباهی یک مرد و به شکلی کنایی یک نسل است. نسلی از جوانان که در حکومت‌های دیکتاتوری یا جانشان را از دست می‌دهند و یا در نهایت خود را تباه و آلوده می‌بینند.

سینمای کره

«آبنبات نعنایی» فیلمی به شدت هوشمندانه، بدیع و تاثیرگذار. روایت فیلم از لحاظ زمانی در یک خط معکوس بود به نحوی که طی زمان فیلم بیشتر به گذشته میرفتیم.


پیتا

 «پیتا» را در نگاه نخست میتوان وامدار سنت دیگر فیلمساز برجسته‌ی کر‌ه‌ای پارک چان ووک دانست. کیم کی دوک در «پیتا» به رابطه پر رمز و راز بین یک زن میانسال و یک مرد خشن می‌پردازد.

سینمای کره

نگاه کیم کی-دوک به اجتماع و زندگی اقتصادی و اجتماعی امروز کره‌ی جنوبی و روند پیشرفت این کشور و آنچه پشتِ سر گذاشته یا نابود کرده تا بتواند خودش را در زمره‌ی کشور‌های جهان اول قرار دهد، نگاهی جامعه شناسانه و دردمند است.

نام فیلم اشاره دارد به تصویر شناخته شد‌ه‌ای در آیین مسیحیت که در آن مریم مقدس پیکر بی جان مسیح را در آغوش گرفته است.


خاطرات قتل

«خاطرات قتل»، شاهکار بونگ جون-هوی کر‌ه‌ای یکی از بهترین فیلم‌های ژانر کاراگاهی/جنایی سینما است.«خاطرات قتل» داستان تحقیقات اولین قاتل سریالی تاریخ مدرن کره‌ی جنوبی را دنبال می‌کند.

سینمای کره

شاید مهمترین نکته در این دست فیلم‌ها خطر کلیشه‌ای بودن فیلم است، اما بونگ جون هو به خوبی از پس آن برمی آید، زیرا تصمیم ندارد تنها یک فیلم جنایی بسازد بلکه نقدی زیرکانه به مسائل سیاسی و اجتماعی دارد. او فراتر از یک فیلم کاملا جنایی گام برمی دارد و جامعه را به چالش می‌کشاند.


دریای زرد

فیلم «دریای زرد» فیلمی به کارگردانی نا هانگ جین است. «دریای زرد» اکشنی مهیج با اجرایی جذاب است.

سینمای کره

 «دریای زرد» که داستانی خشونت آمیز دارد، روایتی از یک راننده تاکسی است که به دلیل بدهی‌هایی که بالا آورده استخدام می‌شود تا از چین به کره جنوبی سفر کند و یک پروفسور را به قتل برساند.


داستان دو خواهر

«داستان دو خواهر« فیلمی به کارگردانی کیم جی وون است . «داستان دو خواهر« پس از آنکه مدتی را در بیمارستان روانی سپری می‌کنند، نزد پدر و نامادریشان باز می‌گردند تا زندگی عادی را پی بگیرند. اما رفتار‌های خشن نامادری و یک روح سرگردان، همه چیز را به هم میزند.

سینمای کره

این تریلر روانشناختی، مرز بین واقعیت و توهم را به چالش می‌کشد و مخاطبانش را با ترس و تردید روبه رو می‌کند.


شب هنگام تنها در ساحل

این فیلم به کارگردانی هانگ سانگ سو که یکی از شناخته شده‌ترین کارگردانان کره جنوبی به شمار می‌آید.

سینمای کره
«شب هنگام تنها در ساحل» داستان کیست؟ بازیگری که با فیلمسازی وارد رابطه شده و بعد از پخش شدن خبر، به آلمان رفته و بعد از چند صباحی دوباره به کشورش بازگشته و با دوستان قدیمی دیدار می‌کند.. یونگ-هی یک سرگشته تمام عیار است که نه سفر به اروپا به او آرامش داده و نه بازگشت به وطن و غرق شدن در جمع دوستانش و نه حتا دعوا کردن با آن‌ها.

[ad_2] منبع:برترنیها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا