سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد
پیشخوان اروپا

آلمان؛ رویارویی تازه راست افراطی و مدافعان حقوق پناهجویان در کمنیتس

در جریان ناآرامی های تازه ناشی از رویارویی دو گروه مدافع و مخالف حضور پناهجویان در آلمان دست کم ۹ نفر مجروح شدند.

این درگیری‌ها شنبه شب هنگامی روی داد که بیش از هشت هزار نفر در پی فراخوان حامیان حقوق پناهجویان، از یک سو و نیز درخواست هواداران جناح راست افراطی و مهاجرستیز آلمان، از سوی دیگر، در شهر کمنیتس به خیابان آمده بودند.

این شهر ایالت زاکسن واقع در شرق آلمان از روز شنبه به کانون تظاهرات و اعتراض جناح راست افراطی بر ضد‌مهاجران و اتباع خارجی تبدیل شده است. اعتراض ها پس از آن به اوج خود رسید که یک پناهجوی خارجی در ارتباط با قتل یک فرد آلمانی با ضربات چاقو در مذان اتهام قرار گرفت.

880x495_cmsv2_d511a485-c10f-587c-a458-cd88e2a26717-3297622

 

تظاهرات شنبه شب که تحت تدابیر شدید امنیتی و حضور پر رنگ نیروهای امنیتی آلمان برگزار شد طبق روال عادی خود پیش رفت و بدون حادثه ای به اتمام رسید. اما برخی تظاهرکنندگان از هر دو سو در پایان، هنگام متفرق شدن به تحریک یکدیگر اقدام کردند که این اقدام در نهایت به درگیری های پراکنده و زخمی شدن دست کم نه نفر منجر شد.

در جریان این ناآرامی یک گروه تلویزیونی از شبکه ای دولتی نیز از سوی معترضان هدف حمله قرار گرفت. در پی این حمله یکی از اعضای گروه مجروح شد و به برخی از تجهیزات تصویربرداری نیز آسیب جدی وارد آمد.

606x421_cmsv2_6c0339c5-7dfb-5110-8c24-20314ac1f823-3297622
درگیری در حاشیه تظاهرات مخالفان و حامیان پناهجویان در آلمان

این درحالی‌ است که به گزارش پلیس آلمان، در حاشیه این تظاهرات همچنین یک جوان بیست ساله افغانستانی در یکی از محله های حاشیه نشین شهر کمنیتس از سوی چهار فرد نقاب دار مورد ضرب و شتم قرار گرفته است.

حدود ۴ هزار و پانصد نفر از افرادی که در تظاهرات شنبه شب شرکت داشتند به دعوت جنبش های محافظه کار و راست افراطی از جمله «آلترناتیو برای آلمان» ، «پگیدا»، جریان مهاجر ستیز و مخالف سیاست های آنگلا مرکل و نیز تشکیلات ضد اسلام به خیابان ها آمده بودند.

در آنسو اما طبق آمار ارائه شده از سوی پلیس، ۳ هزار ۵۰۰ نفر به درخواست انجمن ها و تشکلات سیاسی چپگرا در این تظاهرات شرکت داشتند. شعار اصلی این گروه از تظاهرکنندگان «قلب به جای نفرت» بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا