[ad_1]
داستان کوتاه، قالب نه چندان وقتگیر و ظریفیست که حال و هوایتان را عوض میکند، معرفی چند کتاب در قالب داستان کوتاه در این مطلب.
فضیلتهای ناچیز
کتاب «فضیلتهای ناچیز» دارای یازده داستان کوتاه از «ناتالیا گینزبورگ» است. این داستانها بهترتیب دارای عناوین «زمستان در ابروتزو»، «کفشهای پاره»، «تصویر یک دوست»، «درود و دریغ برای انگلستان»، «خانه وُلپه»،« او و من»، «فرزند انسان»، «حرفه من»، «سکوت»، «روابط انسانی» و «فضیلتهای ناچیز» است.
نیویورک تایمز در مورد «گینزبورگ» مینویسد «چراغ درخشان ادبیات مدرن ایتالیایی سحر و جادو گینزبورگ، سادگی مطلق نثر اوست، که ناگهان با یک کلمه روشن میشود و پرده از یک عبارت ساده بر میدارد.»
زندگی عزیز
کتاب «زندگی عزیز» مجموعهای از چهارده داستان کوتاه نوشتهی «آلیس مونرو» است. کتاب «زندگی عزیز» نخستین بار در سال ۲۰۱۲ منتشر شد. «آلیس مونرو» در سال ۲۰۱۳ برای مجموعهی آثارش برندهی جایزه نوبل ادبیات شد.
«مونرو» در داستانهای این مجموعه، به لحظهای میپردازد که زندگی یک انسان را برای همیشه تغییر میدهد و مسیر کاملاً جدید و متفاوتی را به روی او باز میکند
جایی دیگر
کتاب «جایی دیگر» نوشته «گلی ترقی» است. این نویسنده که یکی از مهمترین نویسندههای معاصر محسوب میشود. از داستانهای قابل تأمل او میتوان به «بزرگ بانوی روح من»، «اتوبوس شمیران» و «خانهای در آسمان» اشاره کرد.
نویسنده از خیال جایی دیگر، جایی که اینجا و اکنون نیست، در تمام داستان هایش استفاده کرده است. داستان «بزرگ بانوی روح من» در سال ۱۹۸۶ به عنوان برترین قصه سال فرانسه (از میان قصههای غیر فرانسوی) برگزیده شد.
ترجمان دردها
کتاب «ترجمان دردها» مجموعهای از داستانهای کوتاه نوشتهی «جومپا لاهیری» است که نخستین بار در سال ۱۹۹۹ به چاپ رسید. این مجموعه داستان که اولین اثر «لاهیری» میباشد، برندهٔ جایزهٔ پولیتزر سال ۲۰۰۰ شده است.
«جومپا لاهیری» با بینش فرهنگی کم نظیر و مهارتهای منحصر به فرد خود در داستان سرایی، مجموعهای را خلق کرده که به این راحتیها از ذهن مخاطب پاک نخواهد شد.
ابر قورباغه و پای عسلی
کتاب «ابر قورباغه و پای عسلی» نوشته ی «هاروکی موراکامی» است. داستانهای کتاب از دو مجموعه داستان «بعد از زلزله» و «فیل گم میشود» و همچنین مجله «نیویورکر» انتخاب شده اند.
شخصیتهای این مجموعه آدمهای خونسرد و آرامی هستند که در تمام این سالها در داستانهای «موراکامی» مانده اند و گاهی شخصیتهای آثار کافکا را به یاد مخاطب میآورند.