سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد
اخبار مشاهیراخبار مشاهیر خارجی

جرمی رنر در دعوای جدید بدرفتاری؛ فیلمساز چینی شکایت کرد

«یی ژو»، فیلمساز ۳۴ ساله چینی که با «جرمی رنر» همکاری داشته، بازیگر ۵۴ ساله مارول را به ارسال «تصاویر پو رنوگرافی ناخواسته» و تهدید به تماس با سازمان «آیس» متهم کرده است.

ژو که امسال یک مستند و فیلم انیمیشن با رنر ساخته، به «دیلی میل» گفته ستاره «شاهین‌چشم» و «انتقام‌جویان» در ژوئن ۲۰۲۵ از طریق اینستاگرام و واتساپ این تصاویر را ارسال کرده است. او اسکرین‌شات پیام‌های واتساپ از جمله ویدیوی پورن کوتاهی را منتشر کرده که ادعا می‌کند از رنر دریافت کرده است.

این فیلمساز می‌گوید رنر در تولید مستند «ماجراهای دیزنی» مست شده و چنان «خشمگین» می‌شود که او از جانش می‌ترسیده است: «یک بطری شراب نوشید و دو ساعت فریاد می‌زد. مجبور شدم خودم را در اتاق حبس کنم و دعا کنم شب سراغم نیاید.»

در پیام‌های منتشر شده مورخ ۲۰ اوت، ژو به همکارش در دیزنی می‌گوید «نگران» است و خود را در حمام حبس کرده تا رنر نتواند وارد شود.

ژو همچنین ادعا می‌کند وقتی به رنر اعتراض کرده، او تهدید به تماس با «آیس» کرده که این موضوع او را «وحشت‌زده» کرده است.

رنر دو سال پیش در حادثه برفروبی مصدوم شد و پیش‌تر همسر سابقش «سانی پاچکو» او را به بدرفتاری و تهدید به قتل متهم کرده بود. رنر امسال در مصاحبه با «گاردین» این اتهامات را رد کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا