سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد
آشپزی

طرز تهیه مرغ بالزامیک با گوجه برشته

17818539_133795557157504_8769799455760187392_n

مرغ بالزامیک با استفاده از ران مرغ تهیه می شود که در سسی از سرکه بالزامیک، قارچ و پیاز سرخ شده غوطه ور شده است. سس بالزامیک به طور مرتب در حین پخت روی مرغ ریخته می شود تا مرغ به خوبی طعم بگیرد. گوجه نیز همراه با روغن زیتون و کمی عسل در فر کباب می شود و بعد همراه با مرغ بالزامیک سرو می شود. البته می توانید به جای استفاده از فر گوجه ها را روی گاز هم سرخ کنید. ایده کباب کردن گوجه با عسل ممکن است عجیب به نظر برسد اما با پخته شدن در فر این ترکیب طعم خیلی خوبی پیدا می کند. مرغ بالزامیک و گوجه برشته را می توانید با پلو سرو کنید یا به عنوان خوراک همراه با نان نوش جان کنید.

مواد لازم

ران مرغ با استخوان 2 عدد

قارچ خرد شده 1 پیمانه

پیاز متوسط نصف 1 عدد

روغن زیتون 1-2 قاشق غذاخوری

سرکه بالزامیک 3 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار کافی

گوجه زیتونی 2 پیمانه

عسل 1 قاشق غذاخوری

جعفری تازه برای سرو

مرغ بالزامیک با گوجه برشته

طرز تهیه: ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید گرم شود. گوجه ها را از وسط نصف کنید و روی سینی فر بچینید. سپس روغن زیتون و عسل را روی گوجه ها بریزید. نمک و فلفل نیز به مقدار کافی روی آنها بپاشید و کمی زیر و رو کنید تا به طور یکنواخت طعمدار شوند. سپس دوباره گوجه ها را به صورت یک لایه روی سینی بچینید. ۱۵–۲۰ دقیقه آنها را در فر قرار دهید تا نرم شوند.

گوجه برشته

همزمان که گوجه ها در حال کباب شدن هستند پیاز و قارچ را خرد کنید. در یک تابه ۱ قاشق روغن زیتون بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید تا داغ شود. سپس پیاز و قارچ خرد شده را داخل روغن بریزید۱۰–۱۲ دقیقه تفت بدهید و مرتب هم بزنید تا نرم و قهوه ای رنگ شوند. وسط تابه برای مرغ جا باز کنید.

روی مرغ نمک و فلفل بپاشید و آن را با دست بمالید تا نمک به طور یکنواخت پخش شود. حال مرغ را وسط تابه قرار دهید. سرکه بالزامیک را اضافه کنید. شعله را کم کنید و درب تابه را بگذارید تا مرغ کاملاً پخته شود (حدود ۱۵ دقیقه). هر ۵ دقیقه یکبار سس داخل تابه را با قاشق بردارید و روی مرغ بریزید.

برای سرو دو بشقاب گود آماده کنید. گوجه های برشته را بین دو بشقاب تقسیم کنید. یک ران مرغ داخل هر بشقاب قرار دهید. سپس قارچ و سس داخل تابه را نیز روی آنها بریزید. با کمی جعفری خرد شده مرغ بالزامیک را تزیین کنید.

برای: 2 نفر

حاضر است در : 40 دقیقه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا