شما برای تهیه یک برش خوشمزه از استیک نیازی به گریل کردن ندارید. در اینجا روشهای پختن
استیک با فر آورده شده است .
1. استیک خود را به دمای اتاق برسانید.
در حالیکه فر خود را گرم می کنید ، بگذارید حدود 30 دقیقه در خارج از یخچال در دمای محیط
بمانند. برای برشهای ضخیم تر استیک (مانند برشهای دنده یا فیله) 450 درجه ، درجه خوبی
است. برای استیک های نازک تر ، مانند پهلو ، بهتر است فقط از آن قسمت فر که مخصوص
کباب کردن است، استفاده کنید.
2. اگر از یک ماهیتابه استفاده می کنید ، آن را داغ کنید.
این قانون بیشتر در مورد برش های ضخیم گوشت صدق می کند و برای داشتن لایه های
کاراملی و خشک شده مهم است.
اگر شروع به کار با یک ماهی تابه سرد کنید ، رنگ گوشت تبدیل می شود به سایه ای
ناخوشایند خاکستری مایل به قهوه ای و کاملاً در بافت تاثیر خواهد گذاشت.
هنگامی که شما در حال پخت برشهای نازک در سیخهای کبابی فر هستید ، گرمای
فوق العاده و مستقیم کافی برای بدست آوردن همان نتیجه خوب بدون خطر زیاد سوختن
گوشت وجود خواهد داشت.
3.سخاوتنمدانه به استیک ادویه بزنید.
در واقع ، بیشتر از آنچه فکر می کنید نیاز دارید تا از نمک استفاده کنید. مقداری روغن زیتون
را روی گوشت مالیده و سپس از نمک استفاده کنید. نمک ، طعم و مزه را به ارمغان می آورد
، مردم خجالت نکشید!! همچنین ، لطفاً از فلفل سیاه تازه استفاده کنید ( نه از آنهایی که
تو قوطیهای ادویه هست ) تفاوت زیادی دارند.
4.آن را از یک طرف حرارت دهید.
باز هم ، اگر در حال کار با یک استیک بزرگ هستید ، یک طرفش را در تابه (بسیار گرم)
خود حرارت دهید ، تا زمانی که تیره شود و قسمت زیرین آن شروع به جمع شدن کند.
5- آن را در فر تمام کنید.
برای برش های ضخیم تر گوشت ، در فر 450 درجه حدود 10 دقیقه زمان کافی است برای
برش های نازک تر گوشت ، درسیخهای کبابی کردن فر ، برای هر طرف حدود 6 دقیقه زمان
لازم است.
6. بگذارید استراحت کند.
اگر می خواهید استیک شما خوب و آبدار باشد مهم هست که خیلی زود به سراغش نروید
و برشش نزنید ، چون تمام طعم آن در لحظه برش زدن هدر می رود.
7.بریدن در برابر خرد کردن
یکی از شایع ترین دلایل استیک سفت، اشتباهی بریدن آن است. نباید آن را خرد کنید باید
به شیوه صحیحی آن را برش بزنید.