آشنایی میوه های مفید بهاری و فواید آنها
فواید مصرف میوه های بهاری
خیلی مهمه که میوه ها را طبق فصل مصرف کنیم؛
خیلی ها میوه و سبزیجات را در فصل خودش مصرف نمیکنند
و این باعث میشه که کارایی میوه ها تا حد زیادی کاهش پیدا کنه؛
برای همین ما میوه ای فصل بهار و فواید اش را براتون مینویسیم
و توصیه می کنیم؛ محصولات هر فصل را در همان فصل مصرف کنید.
ماه مارس ( اوایل فروردین)
موز:
موز یکی از عالی ترین غذاهایی که طبیعت به ما عرضه کرده،
مور حاوی پروتئین، سدیم، پتاسیم و منیزیم
و ویتامین های: A، E، K و C
موز به سوخت و ساز و هضم غذا کمک میکند و به سلامت و پوست و مبارزه با سرطان مفید است.
مصرف متوسط و روزانه موز در بهار برای حفاظت از بیماری های بسیاری به شما کمک خواهد کرد.
سیب:
سیب از میوه های پر طرفدار و لذیذ است که حاوی میزان زیادی پتاسیم و مواد معدنی می باشد.
بی شک یکی از مهمترین مزایای تاثیر بر سلامت دهان و دندان است و دندان ها را سفید نگه می دارد؛
و حاوی ویتامین های A، E، B6، C، K می باشد؛ بعلاوه سیب شما را از بیماری هایی مانند:
آلزایمر، پارکینسون، سرطان، آب مروارید، کلسترول و دیابت خود محافظت می کند.
این برای قلب و کبد سالم است و سیستم ایمنی را تقویت می کند.
آوریل ( اواسط فروردین تا اواسط اردیبهشت):
لیمو:
لیمو حاوی مقادیر زیادی ویتامین B و C؛ مس، کلسیم، فسفر، منیزیم، آهن، فیبر و پتاسیم است.
لیمو برای بیماری های زیر مفید است:
خونریزی داخلی، سوء هاضمه، آنفلوآنزا و سرماخوردگی، تب، بیماری لثه، سوختگی پوست، عفونت های گلو، روماتیسم
لیمو پوست را روشن و مو و پوست را مرطوب نگه می دارد، به چربی سوزی و کاهش وزن نیز کمک میکند.
چاقاله بادام:
چاقاله حاوی مقدار زیادی ویتامین C و E؛ این میوه با تقویت سیستم ایمنی بدن با سرطان مبارزه می کند.
گوجه سبز:
گوجه سبز حاوی مقدار زیادی از ویتامین های A، C و K می باشد؛
محافظت از سیستم ایمنی بدن، تقویت لثه ها و کمبود آهن و قرمز خون را از بین می برد؛
بعلاوه گوجه سبز به دلیل کاش قند در معده، به کاهش وزن کمک میکند.
توت فرنگی:
توت فرنگی حاوی میزان زیادی ویتامین A، C، B12 و B16
و کلسیم، آهن، فسفر، پتاسیم، سلنیوم، سدیم، منگنز، منیزیم است.
این میوه برای درمان سرطان و بیماری قلبی و کاهش کلسترول مفید است.