مرغوب ترین گلابیهای جهان در باغهای شهرستان گورسو استان بورسای ترکیه تولید و حدود 60 درصد آن به خارج از کشور صادر می شود.
حدود نیمی از محصول گلابی ترکیه از باغ های شهرستان گورسو که 25 هزار هکتار وسعت دارد، برداشت می شود.
گلابیهای بورسا از گونه “دوجی” و “سانتا ماریا” به لحاظ طعم و درشتی از مرغوب ترین گلابی های جهان هستند.
در حدود 40 درصد از باغ های شهرستان گورسو گلابی پرورش می یابد.
کامل دونمز، رئیس اتاق کشاورزی گورسو در گفتوگو با خبرنگار آناتولی اظهار داشت: حدود 30 درصد از گونه های مرغوب گلابی در این شهرستان پرورش می یابد. حدود 50 درصد گونه های “دوجی” و “سانتا ماریا”از باغ های گورسو برداشت می شود.
وی در ادامه تصریح کرد: حدود 4 تن تولید گلابی از باغ های گورسو برداشت داریم. اگر شرایط آب و هوایی به همین منوال باشد، 45 هزار تن گلابی دوجی برداشت خواهیم کرد.