سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد
آشپزیمجله آموزشی

دستور پخت غذا ماه رمضان: مرغ لیمویی

همانطور که از نام آن پیداست، مرغ لیمویی معمولاً از تکه‌های مرغی تشکیل شده  که سرخ شده و با سس لیمو و سیر کره‌ای سرو می شود که طعم بسیار خوبی به مرغ می‌دهد.

مواد لازم :

4 سینه مرغ بدون استخوان، نمک و فلفل سیاه به دلخواه ، 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 حبه سیر، 1 قاشق غذاخوری آویشن 1 قاشق چایخوری رزماری

¼ فنجان آب لیموی تازه ، 3 قاشق غذاخوری کره ذوب شده، 2 قاشق غذاخوری آرد ، ½ لیمو نازک ورقه شده ،1 فنجان آب مرغ

روش پخت:

مرغ را بپزید

روغن زیتون را در تابه ای گرم کرده سیر را اضافه کنید و فقط ۱ دقیقه تفت دهید، سپس آویشن، رزماری، نمک و فلفل را اضافه کنید، بعد از آن  مرغ را با پوست قرار دهید و روی حرارت متوسط حدود ۲۰ دقیقه تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود.

سس را آماده کنید

در همان ماهیتابه، کره ذوب شده و آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا آرد در کره حل شود و طلایی شود، سپس سیر ریز شده را حدود 20 ثانیه تفت دهید، بعد از آن  آب مرغ و آبلیمو را در آن بریزید و صبر کنید تا سس غلیظ شود.

سرو

مرغ را در بشقاب های سرو بچینید و روی هر قسمت سس بریزید و روی آن را با جعفری تازه تزئین کنید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا