سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد
توریسم و گردشگری

برای خوردن بهترین خینکالی در گرجستان کجا برویم؟

[ad_1]

خینکالی مشهورترین غذای گرجستان است. این غذا به‌طور مرتب در رژیم غذایی روزانه مردم جای دارد و گردشگران، در سفر به گرجستان حتما این غذا را امتحان می‌کنند.

در سفر به گرجستان اگر به‌دنبال امتحان کردن غذای محلی باشید، اولین غذایی که به شما پیشنهاد می‌شود، خینکالی است. خینکالی غذایی است که جایگاه خاصی در فرهنگ مردم گرجستان دارد و یکی از مهم‌ترین غذاهای رژیم غذایی روزانه مردم گرجستان است.

چه چیزی باعث شده که خینکالی معروف شود؟

خینکالی نوعی دامپلینگ گوشت است. گوشت قبل از اینکه در خمیر پیچیده شود، خام است. این دامپلینگ را می‌جوشانند و بخارپز نمی‌شود. به همین دلیل در فرایند پخت، آب گوشت وارد دامپلینگ می‌شود در نتیجه یک نوع دامپلینگ آب‌دار است و بعد از اولین گاز، باید آب آن را کاملا نوش جان کنید بدون اینکه قطره‌ای از آن روی بشقاب بیافتد!

راحت‌ترین راه برای خوردن این غذا، خوردن با دست است. ریشه این غذا به مناطق کوهستانی گرجستان برمی‌گردد و بعدها در سراسر این کشور رواج پیدا کرده است. امروزه در هر منطقه از گرجستان نوع خاصی از خینکالی تهیه می‌شود. نوع اصلی این غذا با گوشت بره، پیاز، نمک و فلفل و زیره تهیه می‌شود.

تفلیس خینکالی خاص خود را دارد که کالاکوری نامیده می‌شود. برای تهیه آن سبزیجات معطر نیز به مواد اولیه اضافه می‌شود؛ از جمله جعفری و ریحان. این غذا تقریبا در همه رستوران‌ها سرو می‌شود. تنها تفاوتی که خینکالی‌ها با هم دارند، اندازه دامپلینگ‌ها و شکل بستن خمیر است.

اگر قصد دارید به تفلیس سفر کنید، با کمک کجارو می‌توانید بهترین تور گرجستان را جست‌وجو کنید. در کجارو این امکان برای شما فراهم شده است که بهترین تورها از معتبرترین آژانس‌های گردشگری را جست‌و‌جو و قیمت آن‌ها را مقایسه کنید و بهترین و ارزان‌ترین تور را متناسب با شرایط خود انتخاب کنید.

تور تفلیس فرصت مناسبی برای سر زدن به رستوران‌ها و خوردن این غذای لذیذ محلی است. در ادامه چند رستوران تفلیس را معرفی می‌کنیم که بهترین خینکالی شهر را سرو می‌کنند.

رستوران Pasanauri

رستوران های گرجستان

رستوران زنجیره‌ای Pasanauri یکی از بهترین رستوران‌های شهر برای خوردن خینکالی است. این رستوران دو شعبه در مرکز شهر دارد و بهترین غذاهای اصیل گرجستانی را سرو می‌کند. شعبه‌ای که در میدان شهر قرار دارد، ۲۴ ساعته باز است؛ بنابراین فرقی نمی‌کند که چه ساعتی هوس خینکالی می‌کنید، همیشه می‌توانید به این رستوران سر بزنید و از خوردن این غذای لذیذ، لذت ببرید.

این رستوران میزهای چوبی و جداکننده‌هایی دارد که باعث می‌شود حریم شخصی مهمانان حفظ شود. تصاویر قدیمی از شهر تفلیس زینت‌بخش دیوارهای رستوران است. یک سفره سنتی گرجستانی، وارونه از سقف رستوران، آویزان شده است.

رستوران Bernard

یکی دیگر از رستوران‌های عالی شهر برای امتحان کردن خینکالی‌های لذیذ، رستوران برنارد است. این رستوران هم دارای میز و صندلی‌های چوبی است که با پارتیشن‌هایی از هم جدا شده‌اند. رستوران برنارد ۲۴ ساعته فعالیت می‌کند. فضای آن بسیار دوستانه و دنج است؛ ولی شب‌ها و روزهای آخر هفته بسیار شلوغ می‌شود و سرویس‌دهی در رستوران کندتر از روزهای عادی خواهد بود.

رستوران Ethno Tsiskvili

رستوران های گرجستان

این رستوران یکی از چندین رستوران گروه Tsiskvili است. از آنجایی که دارای یک آبشار طبیعی و یک آسیاب آبی است، فضایی خاص و دلنشین دارد. علاوه‌بر این اگر دوست دارید رقص‌های محلی گرجستانی را ببینید و موسیقی سنتی گرجستان را بشنوید، حتما این رستوران را انتخاب کنید.

[ad_2]

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا