سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد
سینما و تلویزیونمجله سینمایی

۳۰ حقیقتی که فیلم Joker را تبدیل به فیلمی جذاب‌تر می‌ کند

[ad_1]

در این مقاله، به جذاب‌ترین حقایق حاضر در فیلم تحسین شده «جوکر» خواهیم پرداخت.

مردم نظرات مختلفی را در رابطه با این فیلم دارند. برخی‌ها اعتقاد دارند که فیلم Joker، بهترین فیلم منتشر شده در یک دهه اخیر است در حالی که برخی دیگر نیز بر این باور هستند که (داستان) این فیلم به قدری حساس است که پخش آن باید ممنوع شود. در این بین نیز تعدادی از مردم، با در آغوش گرفتن ماهیت کاراکتر جوکر، به لذت بردن از این بحث‌ها و اختلاف نظری که در رابطه با این فیلم به وجود آمده، پرداخته‌اند.

فرقی نمی‌کند که نظر شما در رابطه با این فیلم چگونه باشد چرا که توجه‌های جلب شده و بحث‌های به وجود آمده توسط این فیلم درباره مسائلی از جمله شخصیت‌های منفی، جامعه، خشونت و آزادی کلام، را نمی‌توان انکار کرد.

در این مقاله، جذاب‌ترین حقیقت‌ها در رابطه با این فیلم را جمع کرده‌ایم تا با خواندن آن‌ها، به عمق این فیلم پی ببرید.

  1. بازیگر کاراکتر جوکر یعنی واکین فینیکس (Joaquin Phoenix) در به تصویر کشیدن خنده این شخصیت از افرادی که دارای بیماری ناخویشتن‌داری عاطفی (اختلال عصبی که با گریه کردن بی‌اختیار یا خنده غیرقابل کنترل نمود پیدا می‌کند) هستند، الهام گرفته است.
    Joker
  2. قبل از فیلم‌برداری این فیلم، کارگردان آن یعنی تاد فیلیپس (Todd Phillips)، به واکین فینیکس گفته بود که او نحوه خنده کاراکتر جوکر را به مانند چیزی تقریباً دردناک مجسم کرده است.
    Joker
  3. جهت آماده شدن برای بازی در نقش جوکر، واکین فینیکس از رژیم غذایی بسیار سخت و دشواری پیروی کرده و توانسته حدود ۲۳ کیلوگرم از وزن خود را برای بازی در این نقش از دست بدهد.
    Joker
  4. صحنه رقصیدن کاراکتر جوکر در دست‌شویی، در همان لحظه و بدون برنامه قبلی توسط واکین فینیکس بدیهه‌‌گویی شده است.
    Joker
  5. واکین فینیکس و بازیگر افسانه‌ای نقش جوکر یعنی هیث لجر (Heath Ledger) دوستانی خوبی با یکدیگر بوده‌اند.
    Joker
  6. طبق صحبت‌های تاد فیلیپس، به این علت داستان فیلم Joker در سال ۱۹۸۱ روایت شده که از تداخل آن با (جریانات حاضر در) دنیای گسترده DC جلوگیری شود.
    Joker
  7. در این فیلم می‌توان حداقل سه نوع متفاوت از خنده کاراکتر جوکر را مشاهده کرد: خنده ناشی از درد و رنج کشیدن، خنده ناشی از خندیدن شخصی دیگر و خنده ناشی از ابراز شادی واقعی این کاراکتر در پایان این فیلم.
    Joker
  8. فیلم Joker برای مدتی، در میان ۱۰ فیلم برتر سایت IMDb قرار گرفته بود.
    Joker
  9. جهت آماده شدن برای بازی در این نقش، واکین فینیکس حرکات ستارگان نمادینی از فیلم‌های صامت مانند باستر کیتون (Buster Keaton) و ری بولگر (Ray Bolger) را مورد مطالعه و بررسی قرار داده است.
    Joker
  10. پله‌هایی که کاراکتر جوکر در این فیلم به طور مرتب از آن‌ها عبور کرده و در آن‌ها رقصیده، اکنون به عنوان مقصد مذهبی در گوگل مپ علامت‌گذاری شده است.
    Joker
  11. بسیاری از بازیگرانی که نقش کاراکتر جوکر را ایفا کرده‌اند، برای به تصویر کشیدن این نقش مجبور شده‌اند که ذهن خود را به مکان‌هایی تاریک ببرند ولی واکین فینیکس گفته که او چنین تجربه‌ای را نداشته است.
    Joker
  12. یکی از بزرگ‌ترین منابع الهام این فیلم، فیلم صامتی با عنوان The Man Who Laughs در سال ۱۹۲۸ بوده است.
    Joker
  13. مخاطبان حاضر در افتتاحیه‌ فیلم Joker در جشنواره فیلم ونیز (دومین جشنواره فیلم از نظر قدمت و یکی از بزرگ‌ترین جشنواره‌های سینمایی جهان بشمار می‌آید)، به مدت ۸ دقیقه این فیلم را به صورت ایستاده تشویق کرده‌اند.
    Joker
  14. واکین فینیکس (در سر صحنه فیلم‌برداری این فیلم) از پاپاراتزی‌هایی (عکاسانی که کارشان تهیه عکس‌های جنجالی از چهره‌های سرشناس به‌ویژه هنرمندان و ورزشکاران و فروش این تصاویر به مجلات مختلف است) که از هر زاویه و فاصله‌ای به دنبال گرفتن عکس از او در این فیلم بوده‌اند، عصبانی و خشمگین شده بود. او سرانجام تصمیم گرفت که خودش عکس‌های باکیفیتی را (از کاراکترش) منتشر کند.

  15. خط داستانی این فیلم که داستان استندآپ کمدین ناموفقی را دنبال می‌کند، از رمان گرافیکی با نام Batman: The Killing Joke الهام گرفته شده است.
    Joker
  16. نحوه دویدن کاراکتر جوکر در این فیلم توسط واکین فینیکس، یک روش بسیار خاص برای توسعه این کاراکتر بوده و حتی این روش، با عنوان Arthur’s Run نیز، نام‌گذاری شده است.
    Joker
  17. آرایش صورت کاراکتر جوکر در این فیلم، از قصد به شکلی کهنه و از مد افتاده انجام شده و همچنین لب‌هایش با رنگ قرمز-قهوه‌ای آرایش شده تا تداعی‌گر رنگ خون باشد.
    Joker
  18. فیلم‌نامه این فیلم اغلب، درست قبل از آغاز فیلم‌برداری آن تغییر می‌کرده و بازیگران آن مجبور می‌شدند که یا با فیلم‌نامه جدید (در زمانی بسیار کوتاه) خود را هماهنگ کرده یا این‌که دیالوگ کاراکترهایشان را بدیهه‌گویی کنند.

  19. نقش کاراکتر آرتور فلک ملقب به جوکر در این فیلم، به طور اختصاصی برای واکین فینیکس خلق شده است.
    Joker
  20. بیمارستان Arkham State Hospital در دنیای واقعی، انباری بسیار بزرگ در منطقه‌ای با نام Sunset Park در شهر نیویورک می‌باشد.
    Joker
  21. واکین فینیکس در مصاحبه‌هایش گفته است که او برای توسعه دادن کاراکترش در این فیلم، به هیچ کدام از نسخه‌های قبلی این کاراکتر مراجعه نکرده است.
    Joker
  22. با وجود این‌که رابرت دنیرو (Robert De Niro)، بازیگر آمریکایی مورد علاقه واکین فینیکس می‌باشد ولی این دو نفر به ندرت در سر صحنه فیلم‌برداری این فیلم با یکدیگر صحبت کرده‌اند که علت آن را می‌توان در روش‌های بازیگری بسیار مشابه این دو نفر یافت.
    Joker
  23. «پله‌کان جوکر» در مکانی بین خیابان اندرسون و شکسپیر، در شمالی‌ترین محله نیویورک با نام برانکس واقع شده است.
    Joker
  24. کارگردان این فیلم یعنی تاد فیلیپس، از موسیقی‌دان ایسلندی برنده جایزه اسکار با نام هیلدور گودنادوتیر (Hildur Guðnadóttir) برای نوشتن آهنگ‌های این پروژه (براساس فیلم‌نامه آن)، درخواست کرده که این کار معمولا در فیلم‌ها به ندرت انجام می‌شود.
    Joker
  25. در سر صحنه فیلم‌برداری این فیلم، کشمکش کوچکی بین رابرت دنیرو و واکین فینیکس اتفاق افتاده بود. علت آن نیز این بوده که رابرت دنیرو اصرار داشت که تمام گروه بازیگری این فیلم قبل از فیلم‌برداری صحنه‌هایشان با یکدیگر تمرین کنند در حالی که واکین فینیکس از انجام این کار کاملاً خودداری کرده بود. خوشبختانه آن‌ها توانستند به توافقی مشترک در این باره برسند و مسئله را بین خودشان حل کنند.
    Joker
  26. صحنه کتک خوردن کاراکتر آرتور فلک در این فیلم، صحنه‌ برنامه‌ریزی شده‌ای بود تا شبیه به رمان‌های گرافیکی از آب درآید.
    Joker
  27. ساختمان The Wayne Hall در این فیلم که میزبان تظاهرات وحشیانه معترضین بوده، در دنیای واقعی دادگاهی با نام The Hudson County Superior Court در شهر جرزی سیتی آمریکا می‌باشد.
    Joker
  28. عنوان این فیلم، در ابتدا به صورت واقعی فیلم‌برداری شده بود (مانند برچسبی که روی دوربین می‌زنند تا عنوانش روی فیلم بیفتد) و سپس به صورت دیجیتالی، دوباره بر روی این فیلم قرار داده شد تا به گفته کارگردان آن، ظاهری قدیمی داشته باشد.
    Joker
  29. پس از تماشای پشت صحنه این فیلم، می‌توان مشاهده کرد که برخی از صحنه‌های فیلم‌برداری شده برای آن، از محصول نهایی حذف شده است.
    Joker
  30. بسیاری از فیلم‌های اواخر دهه ۷۰ و اوایل دهه ۸۰ (میلادی) که تمرکزشان تنها بر روی کشمکش‌های داخلی کاراکترهایشان بوده، تأثیر بزرگی را روی فیلم Joker گذاشته‌اند و تشابه تصویری آن‌ها با این فیلم را نیز می‌توان در تصویر زیر مشاهده کرد:
    Joker

منبع: بورد پاندا

.
نقل از سینما-فارس

[ad_2]

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا