یک آشپز سه نوع از پاستا را به شدت پیشنهاد میکند!
به گزارش نسیم ورد:
به گفته ی مایکل ایستون، سر آشپز و مالک Il Corvo Pasta در سیَتل:
یک پاستای عالی al dente تنها به مدت زمان پخت محدود نیست!
هر چقدر که کیفیت نودل های شما بیشتر باشد، راحت تر آنها al dente خواهند بود.
ایستون میگوید که یک پاستا باید al dente باشد و این به راحتی قابل انجام است اگر که شما از یک پاستای با کیفیت استفاده کنید!
او سه برند زیر را به شدت پیشنهاد میکند:
1- Dececco
2-Rummo
3-Rustichella D’Abruzzo
چرا کیفیت تاثیر مهمی دارد؟
طبق توضیحات ایستون؛ شما اگر یک پاستای خشک با کیفیت را خریداری کنید، زمان بیشتری هم میتوانید در اختیار داشته باشید تا آنها را خوب بپزید، آنها کمی طول میکشند تا پخته شوند زیرا حاوی پروتئین بیشتری هستند و همچنین دارای گلاتون (ماده چسبنده ای که از گندم به دست می آید) بیشتری میباشند.
شما میتوانید آنها را در چندین دقیقه بپزید و قطعا آن ها al dente خواهند بود.
این سر آشپز اضافه میکند که شما میتوانید همچنین این پاستا هارا بجوشانید و همچنین میتوانید آنها را در یک قابلمه پر از سس گوجه فرنگی بجوشانید و با اینکار هم مزه ی آن بسیار دلنشین میباشد هم یک پاستای al dente خواهید داشت.