Jennifer Garner، شروع به درست کردن رسپی ‘Years Ago’ و الان بیشترین درخواست را در خانوادش دارد
Jennifer Garner، عشقش به پیتزا کاملا شناخته شده است.
گرچه، این بازیگر رسپی خمیر پیتزاهای گوناگونی را از مجله های آشپزی و Gwenyth Paltrow, بنیانگذار goop، آزمایش کرده است. وقتی او میخواهد برای خانواده خود پای درست کند، رسپی های محکم و درستی دارد و از آنها استفاده میکند
the Love, سیمون در اینستاگرم خود نوشت: ” من طرفدار پر و پا قرص پیتزاهای خانگی هستم.
در اجاق گاز درست میشود، کبابی میشود یا در فریزر منتظر زمان مناسب برای آماده شدن است، منظورم اینه که
واقعا چه کسی طرفدار پیتزا نیست.”
بجای ویدئوهای سنتی برای برنامه “Pretend Cooking Show,” خود Garner، – که خود مادر Violet, 12 ساله،
Seraphina, 9 ساله و Samuel, 6, ساله است، ” از همسر قبلی خود Ben Affleck این فرزندان را دارد.” _ این بار
به صورت مرحله به مرحله عکس هایی از خودش را در حال درست کردن خمیر در آشپزخانه کافه Mel را در یک وبلاگ آشپزی
که توسط مادر 5 فرزند نوشته میشود، منتشر کرد.
Garner ، از این رسپی به صورت سنتی برای درست کردن پیتزاهای خانگی خود استفاده میکند، بعلاوه او روش
مخصوص خود را در این رسپی ایجاد کرده است، بنابراین او شروع به درست کردن “years ago”، کرد.
خمیر اضافی را باز میکند، با روغن زیتون روی آن برس میزند و آویشن خرد شده، رزماری و مقدار مناسبی
نمک روی آن میپاشد.
Garner، در مورد این اسنک اینگونه نوشت:
” نان مورد علاقه خانواده من متولد شد، بچه های آن را #pizzacracker نامیدند و بیشترین درخواست را در خانواده دارد.”
میخواید کراکر پیتزایی Garner را بسرعت برای خودتان درست کنید؟ در ادامه رسپی کامل را مشاهده کنید.
خمیر پیتزا ساده کافه آشپزخانه Mel
1 فنجان آب گرم
1 قاشق سوپخوری عسل
1 قاشق سوپخوری روغن
1 قاشق سوپخوری خمیر مایه فوری
2 یا 3 فنجان آرد ( هر ترکیبی از نان، همه کاره، غلات کامل )
1 قاشق چایخوری نمک
برای مواد بالا _ روغن زیتون، مقدار مناسب نمک، رزماری خشک و آویشن را روی مواد بالا بپاشید.
1. در یک کاسه بزرگ یا کاسه مخلوط کن که همزن خمیر به آن متصل است، آب، عسل، روغن، خمیر مایه و نمک را مخلوط
کنید. آرد را کم کم اضافه کنید تا جاییکه خمیر لطیفی داشته باشیم و در یک گوشه ظرف جمع شود.
مقدار دقیق آرد متفاوت است، بنابراین با لمس کردن خمیر متوجه لطافت آن شوید چون فنجان های اندازه گیری
در رسپی ها گوناگون است. خمیر باید نرم و صیقلی باشد. ( اما اگر من بخواهم انتخاب کنم، خمیر کمی چسبنده و منعطف
را انتخاب میکنم. )
2. 2 یا 3 دقیقه خمیر را ورز دهید. ( اگر با دست این کار را میکنید یا از آرد غلات استفاده میکنید، 5-6 دقیقه ورز دادن را
ادامه دهید. )
3. روی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه استراحت کند.
4. به اندازه یک مشت از خمیر بردارید و تا جای ممکن آن را نازک کنید، خمیر باید خیلی نازک و فر خیلی داغ
باشد تا حباب روی آن ایجاد شود.
5. در ظرف پیتزای از پیش داغ شده در دمای( ” 500″ یا” 475″ ) یا در سینی چرب شده فر به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید.
6. باقیمانده خمیر را برای درست کردن پیتزا استفاده کنید.
7. عالی وخوشمزه ست.