پوست سیب زمینی ها را بکنید، خرد کنید و ۱۰-۱۵ دقیقه بجوشانید تا نرم شوند.
مواد لازم برای ۶ نفر:
۴ عدد سیب زمینی
۳ عدد هویج
۳ ساقه کرفس
یک عدد پیاز کوچک
۲ پیمانه قارچ خردشده
یک قاشق غذاخوری آرد
نصف قاشق چایخوری آویشن
۴ حبه سیر
۲ پیمانه آب سبزیجات
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
شیر سویا به مقدار لازم
کره گیاهی به مقدار لازم
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
طرز تهیه:
۱. پوست سیب زمینی ها را بکنید، خرد کنید و ۱۰-۱۵ دقیقه بجوشانید تا نرم شوند.
۲. در این حین، هویج، کرفس و پیاز را خرد کنید و در کره یا روغن چند دقیقه تفت دهید.
۳. قارچ ها را اضافه کنید و بپزید تا لبه ها شروع به تیره شدن کنند. سیر را اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید.
۴. رب گوجه فرنگی، آرد و آویشن را اضافه کنید.
۵. به آرامی آب سبزیجات را اضافه کنید و دائما هم بزنید. اجازه دهید بجوشد تا غلیظ شود.
۶. سیب زمینی ها را له کنید و شیرسویا و کره گیاهی را اضافه کنید. اگر می خواهید نرم تر شود، شیر و کره را بیشتر کنید. نمک و فلفل بزنید.
۷. مخلوط سبزیجات را ته یک ماهیتابه بریزید و سیب زمینی ها را روی آن پخش کنید.
۸. روی سیب زمینی روغن اسپری کنید. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید یا تا زمانی که ترد شود. سپس از خوردن آن لذت ببرید.