آشپزیپیشخوان اروپا
پیتزای پپرونی بدون خمیر
وقت ندارید خمیر درست کنید؟ نگران نباشید!
زمان آماده سازی: 5 دقیقه
زمان کل: 15 دقیقه
مواد لازم :
175 گرم موزارلا
25 گرم پارمسان رنده شده
10 اسلایس فلفل
1/2 قاشق غذاخوری پونه کوهی
کمی پوسته های فلفل چیلی
1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
115 گرم مارینارا گرم شده ( سس مخصوص درست شده از گوجه فرنگی، پیاز،سبزی )(اختیاری)
طرز تهیه :
در یک ماهی تابه روی حرارت متوسط ، موزارلا را در یک لایه یکدست بریزید .روی آن را با پارمسان و فلفل
چیلی پر کنید. با یک درب شیشه ای بپوشانید تا بپزد و پنیر کاملا ذوب شود و طلایی شوند در حدود
8 دقیقه .روی آن را پونه کوهی و فلفل بریزید و از روی حرارت بردارید. 3 دقیقه صبر کنید تا خنک شود بعد
در بشقاب بگذارید. با جعفری برشها را تزئین کنید. در صورت تمایل با مارینارا سرو کنید.