سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد
آشپزیپیشخوان اروپا

پیتزای پپرونی بدون خمیر

وقت ندارید خمیر درست کنید؟ نگران نباشید!

زمان آماده سازی: 5 دقیقه

زمان کل: 15 دقیقه

مواد لازم : 

175 گرم موزارلا

25 گرم پارمسان رنده شده 

10 اسلایس فلفل

1/2 قاشق غذاخوری پونه کوهی

کمی پوسته های فلفل چیلی

1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده 

115 گرم مارینارا  گرم شده  ( سس مخصوص درست شده از گوجه فرنگی، پیاز،سبزی )(اختیاری)

طرز تهیه :

در یک ماهی تابه  روی حرارت متوسط ، موزارلا را در یک لایه یکدست بریزید .روی آن را با پارمسان و فلفل

 چیلی پر کنید. با یک درب شیشه ای بپوشانید تا بپزد و پنیر کاملا ذوب شود و  طلایی شوند در حدود

8 دقیقه .روی آن را پونه کوهی و فلفل بریزید و از روی حرارت بردارید. 3 دقیقه صبر کنید تا خنک شود بعد

در بشقاب بگذارید. با جعفری برشها را تزئین کنید. در صورت تمایل با مارینارا سرو کنید.

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن