از این غذاها دور شوید تا سالم بمانید.
وقتی بیمار هستید ، چیزی بهتر از تهیه (یا سفارش) غذاهای راحت برای تسکین روح و بالا بردن روحیه وجود ندارد. با این حال ، برخی از این غذاها ممکن است علائم شما را بدتر کرده یا حداقل آنها را طولانی کنند.
طبق CDC ، شما باید بر خوردن غذاهایی غنی از ویتامین ها و مواد معدنی ضد ویروس مانند ویتامین C ، ویتامین D و روی متمرکز باشید – به ویژه وقتی که COVID-19 دارید. در زیر ، پنج نوع ماده غذایی را که باعث التهاب می شوند و به طور بالقوه ممکن است در روند بهبودی شما اختلال ایجاد کنند را بررسی میکنیم.
1 غذای بسته بندی و فرآوری شده:
اگر ویروس کرونا دارید ، غذاهایی که مملو از سدیم ، مواد افزودنی ، مواد نگهدارنده و قندهای اضافه شده باشد نخورید زیرا همه این موارد باعث التهاب در بدن می شوند.
سیدنی گرین ، MS ، RD در مقاله ای در ETNT گفت: “غذاهای فرآوری شده ، با مقادیر بالای قند ، اسیدهای چرب امگا 6 ، سدیم اضافی و مواد افزودنی مضر ، می توانند آتش التهاب را تحریک کنند.” “وقتی التهاب زیاد است ، سیستم ایمنی بدن را تحت تأثیر قرار می دهد و ما را در معرض بیماری قرار می دهد.”
از خوردن غذاهای بی ارزش مانند چیپس سیب زمینی شور و سایر غذاهای بسته بندی شده و همچنین سایر مواد افزودنی ناسالم که برای افزایش ماندگاری استفاده می شوند ، خودداری کنید.
2 گوشت قرمز:
چه COVID-19 داشته باشید و چه نداشته باشید ، از مصرف گوشت قرمز به دلیل داشتن مقدار زیادی چربی اشباع شده ، که می تواند باعث التهاب در بدن شود ، باید تا حد زیادی جلوگیری شود. در حالی که با ویروس کرونا مبارزه می کنید ، مهم است که از غذاهایی استفاده کنید که برای کاهش التهاب مفید هستند. این بدان معنی است که چربی های اشباع نشده تک موجود در منابع گیاهی مانند آووکادو ، روغن زیتون و ماهی هایی که سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 مانند ماهی قزل آلا هستند را استفاده کنید. به جای گوشت قرمز ، ماهی و همچنین پروتئین گیاهی مانند عدس و لوبیا را انتخاب کنید.
3 غذای سرخ شده:
غذاهای سرخ شده – مثل فست فود – اغلب چرب و سرشار از چربی هستند. اگر بیش از حد مصرف شوند ، می توانند سیستم ایمنی بدن شما را نیز خراب کنند ، زیرا این نوع مواد غذایی می توانند بر روی میکروبیوم روده تأثیر منفی بگذارند و در نهایت عملکرد ایمنی بدن را سرکوب کنند. ناگفته نماند ، غذاهای سرخ شده همچنین می توانند نوع بد کلسترول ، LDL را که با بیماری های قلبی عروقی مرتبط است ، افزایش دهند.
هنگامی که غذاها سرخ می شوند از نظر کالری متراکم می شوند زیرا قسمت خارجی غذا آب از دست می دهد و چربی [یا] روغن را جذب می کند. “اشلی کچنز ، MPH ، RD ، LDN در مقاله ای به ETNT گفت:” روغن هایی که غذاها در آنها سرخ می شوند می تواند حاوی چربی ترانس باشد که نشان داده شده است LDL شما را افزایش می دهد. “
نکته آخر: بهتر است بخاطر بهبودی از ویروس کرونا از مصرف غذاهای سرخ شده خودداری کنید.
4 نوشیدنی قندی:
قندهای اضافه شده همچنین به عنوان ایجاد التهاب در بدن شناخته می شوند. آنجل پلانلز ، MS ، RDN ، متخصص تغذیه ثبت شده در سیاتل و سخنگوی آکادمی تغذیه و جزئیات رژیم غذایی به ETNT گفت که هنگام پیروی از رژیم ضد التهاب ، باید از نوشابه و سایر نوشیدنی های شیرین قنددار خودداری شود. اگر نوشابه را برای گاز آن دوست دارید ، در نظر داشته باشید که چهار اونس آب کرنبری شیرین و خالص را با چهار تا پنج اونس آب گازدار مخلوط کنید تا یک حباب درست شود.
5 غذای پرادویه:
از غذاهای پرادویه پرهیز کنید ، زیرا ادویه جات ممکن است گلو شما را تحریک کند یا باعث سرفه بیشتر شود.