سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد
سبک زندگی

غذاهایی که اگر مبتلا به COVID هستید، نباید بخورید.

از این غذاها دور شوید تا سالم بمانید.

وقتی بیمار هستید ، چیزی بهتر از تهیه (یا سفارش) غذاهای راحت برای تسکین روح و بالا بردن روحیه وجود ندارد. با این حال ، برخی از این غذاها ممکن است علائم شما را بدتر کرده یا حداقل آنها را طولانی کنند.

طبق CDC ، شما باید بر خوردن غذاهایی غنی از ویتامین ها و مواد معدنی ضد ویروس مانند ویتامین C ، ویتامین D و روی متمرکز باشید – به ویژه وقتی که COVID-19 دارید. در زیر ، پنج نوع ماده غذایی را  که باعث التهاب می شوند و به طور بالقوه ممکن است در روند بهبودی شما اختلال ایجاد کنند را بررسی میکنیم. 

1 غذای بسته بندی و فرآوری شده:

Woman reaching for chip and holding soda in processed junk food array on table with popcorn

اگر ویروس کرونا دارید ، غذاهایی که مملو از سدیم ، مواد افزودنی ، مواد نگهدارنده و قندهای اضافه شده باشد نخورید زیرا همه این موارد باعث التهاب در بدن می شوند.

سیدنی گرین ، MS ، RD در مقاله ای در ETNT گفت: “غذاهای فرآوری شده ، با مقادیر بالای قند ، اسیدهای چرب امگا 6 ، سدیم اضافی و مواد افزودنی مضر ، می توانند آتش التهاب را تحریک کنند.” “وقتی التهاب زیاد است ، سیستم ایمنی بدن را تحت تأثیر قرار می دهد و ما را در معرض بیماری قرار می دهد.”

از خوردن غذاهای بی ارزش مانند چیپس سیب زمینی شور و سایر غذاهای بسته بندی شده و همچنین سایر مواد افزودنی ناسالم که برای افزایش ماندگاری استفاده می شوند ، خودداری کنید.

2 گوشت قرمز:

Red meat

چه COVID-19 داشته باشید و چه نداشته باشید ، از مصرف گوشت قرمز به دلیل داشتن مقدار زیادی چربی اشباع شده ، که می تواند باعث التهاب در بدن شود ، باید تا حد زیادی جلوگیری شود. در حالی که با ویروس کرونا مبارزه می کنید ، مهم است که از غذاهایی استفاده کنید که برای کاهش التهاب مفید هستند. این بدان معنی است که چربی های اشباع نشده تک موجود در منابع گیاهی مانند آووکادو ، روغن زیتون و ماهی هایی که سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 مانند ماهی قزل آلا هستند را استفاده کنید. به جای گوشت قرمز ، ماهی و همچنین پروتئین گیاهی مانند عدس و لوبیا را انتخاب کنید.

3 غذای سرخ شده:

fast food

غذاهای سرخ شده – مثل فست فود – اغلب چرب و سرشار از چربی هستند. اگر بیش از حد مصرف شوند ، می توانند سیستم ایمنی بدن شما را نیز خراب کنند ، زیرا این نوع مواد غذایی می توانند بر روی میکروبیوم روده تأثیر منفی بگذارند و در نهایت عملکرد ایمنی بدن را سرکوب کنند. ناگفته نماند ، غذاهای سرخ شده همچنین می توانند نوع بد کلسترول ، LDL را که با بیماری های قلبی عروقی مرتبط است ، افزایش دهند.

هنگامی که غذاها سرخ می شوند از نظر کالری متراکم می شوند زیرا قسمت خارجی غذا آب از دست می دهد و چربی [یا] روغن را جذب می کند. “اشلی کچنز ، MPH ، RD ، LDN در مقاله ای به ETNT گفت:” روغن هایی که غذاها در آنها سرخ می شوند می تواند حاوی چربی ترانس باشد که نشان داده شده است LDL شما را افزایش می دهد. “

نکته آخر: بهتر است بخاطر بهبودی از ویروس کرونا از مصرف غذاهای سرخ شده خودداری کنید.

4 نوشیدنی قندی:

soda

قندهای اضافه شده همچنین به عنوان ایجاد التهاب در بدن شناخته می شوند. آنجل پلانلز ، MS ، RDN ، متخصص تغذیه ثبت شده در سیاتل و سخنگوی آکادمی تغذیه و جزئیات رژیم غذایی به ETNT گفت که هنگام پیروی از رژیم ضد التهاب ، باید از نوشابه و سایر نوشیدنی های شیرین قنددار خودداری شود. اگر نوشابه را برای گاز آن دوست دارید ، در نظر داشته باشید که چهار اونس آب کرنبری شیرین و خالص را با چهار تا پنج اونس آب گازدار مخلوط کنید تا یک حباب درست شود.

5 غذای پرادویه:

spicy food

از غذاهای پرادویه پرهیز کنید ، زیرا ادویه جات ممکن است گلو شما را تحریک کند یا باعث سرفه بیشتر شود. 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا