سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد
آشپزی

«نان شبدر کره‌ای پفکی» – نرم، لطیف و عالی برای مهمانی‌های شام

اگر به دنبال یک نان خانگی هستید که هم خوش‌طعم و هم چشم‌گیر باشد، نان شبدر کره‌ای پفکی دقیقاً همان چیزی است که باید امتحان کنید. این نان‌ها سه بخش کوچک دارند که کنار هم در قالب مافین پخته می‌شوند و به شکلی گلبرگ‌مانند درمی‌آیند. نتیجه، نانی فوق‌العاده نرم، ابریشمی و خوش‌عطر است که جدا کردنش آسان بوده و بهترین همراه برای سوپ، خورش یا سس گریوی محسوب می‌شود.

راز لطافت و پف عالی در این نان‌ها

  1. آرد نان به جای آرد سفید معمولی
    آرد نان با پروتئین بیشتر باعث تقویت گلوتن می‌شود، به این معنا که نان‌ها با وجود افزودنی‌های غنی مثل کره، شیر و تخم‌مرغ، پف خوبی خواهند داشت.
  2. پودر سیب‌زمینی
    نشاسته سیب‌زمینی رطوبت را در بافت نان حفظ کرده و باعث می‌شود تا مدت بیشتری نرم بماند.
  3. شیر کامل
    علاوه بر لطافت بافت، شیر با قند طبیعی خود سطح نان را طلایی و خوش‌رنگ می‌کند.
  4. کره نرم، نه ذوب‌شده
    افزودن کره نرم طی فرآیند ورز اجازه می‌دهد گلوتن کامل شکل بگیرد و نتیجه نانی سبک و پف‌دار باشد.
  5. شکر و تخم‌مرغ
    شکر علاوه بر طعم، غذای مخمر را تأمین کرده و رنگ پوسته را بهتر می‌کند. تخم‌مرغ نیز موجب قوام، رنگ و لطافت بیشتر بافت می‌شود.
  6. تخمیر سرد شبانه (اختیاری)
    این کار طعم نان را عمیق‌تر، خمیر را راحت‌تر برای شکل‌دهی و بافت را یکنواخت‌تر می‌کند. همچنین برای آماده‌سازی مهمانی بسیار کاربردی است.

مواد لازم (برای ۱۲ عدد نان)

  • ۴۲۰ گرم (۳ و نیم پیمانه) آرد نان
  • ۴۲ گرم (۳/۴ پیمانه) پودر سیب‌زمینی بدون نمک
  • ۵۰ گرم (۱/۴ پیمانه) شکر سفید
  • ۹ گرم (۱ قاشق غذاخوری) نمک کوشر (برای نمک معمولی، نصف حجم)
  • ۶ گرم (۲ قاشق چای‌خوری) مخمر فوری
  • ۸ قاشق غذاخوری کره بدون نمک (۶ نرم + ۲ ذوب‌شده جداگانه)
  • ۱ عدد تخم‌مرغ بزرگ، در دمای محیط
  • ۱ و ۱/۴ پیمانه شیر کامل، در دمای محیط

روش تهیه

۱. آماده‌سازی خمیر

  1. آرد، پودر سیب‌زمینی، شکر، نمک و مخمر را در کاسه همزن با قلاب خمیر مخلوط کنید.
  2. کره نرم (۵ قاشق غذاخوری)، تخم‌مرغ و شیر را اضافه کنید و با سرعت کم مخلوط کنید تا خمیر شکل بگیرد.
  3. سرعت را متوسط کنید و حدود ۱۰ دقیقه ورز دهید تا بافت نرم، کشسان و قابل انعطاف شود.

۲. تقسیم و شکل‌دهی

  1. خمیر را به مستطیل ۳۰×۲۵ سانتی‌متر تبدیل و به ۱۲ قسمت مساوی ببرید.
  2. هر قسمت را به ۳ گلوله کوچک (هر یک حدود ۲۴ گرم) تقسیم کنید.
  3. قالب مافین ۱۲‌تایی را با کره نرم چرب کنید و در هر خانه ۳ گلوله قرار دهید.

۳. تخمیر نهایی

  • سطح قالب را با پلاستیک یا پارچه مرطوب بپوشانید و بگذارید خمیر ۶۰ تا ۹۰ دقیقه در فضای گرم پف کند.
  • یا برای تخمیر سرد، قالب را محکم پوشانده و تا ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید. سپس ۱/۵ ساعت قبل از پخت، خارج کنید.

۴. پخت

  1. فر را روی ۳۵۰°F (۱۷۵°C) گرم کنید.
  2. نان‌ها را ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا طلایی شوند.
  3. کره ذوب‌شده باقیمانده را روی نان‌های گرم برس بزنید.

نکات نگهداری

  • نان‌ها در ظرف دربسته تا ۲ روز نرم می‌مانند، ولی برای تازه‌ترین لطافت، همان روز سرو کنید.
  • قابل فریز شدن تا ۲ ماه، و برای سرو مجدد باید در فر با فویل پیچیده، گرم شوند.

نان شبدر کره‌ای پفکی نانی است که از ابتدا تا انتها با هدف لطافت، پف و طعم بی‌نقص طراحی شده است. هر گلبرگ کوچک به راحتی جدا شده و با کمی کره یا کنار خورش و گریوی، لذت یک شام گرما‌بخش پاییزی یا زمستانی را کامل می‌کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا