همانطور که از نام آن پیداست، مرغ لیمویی معمولاً از تکههای مرغی تشکیل شده که سرخ شده و با سس لیمو و سیر کرهای سرو می شود که طعم بسیار خوبی به مرغ میدهد.
مواد لازم :
4 سینه مرغ بدون استخوان، نمک و فلفل سیاه به دلخواه ، 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 حبه سیر، 1 قاشق غذاخوری آویشن 1 قاشق چایخوری رزماری
¼ فنجان آب لیموی تازه ، 3 قاشق غذاخوری کره ذوب شده، 2 قاشق غذاخوری آرد ، ½ لیمو نازک ورقه شده ،1 فنجان آب مرغ
روش پخت:
مرغ را بپزید
روغن زیتون را در تابه ای گرم کرده سیر را اضافه کنید و فقط ۱ دقیقه تفت دهید، سپس آویشن، رزماری، نمک و فلفل را اضافه کنید، بعد از آن مرغ را با پوست قرار دهید و روی حرارت متوسط حدود ۲۰ دقیقه تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود.
سس را آماده کنید
در همان ماهیتابه، کره ذوب شده و آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا آرد در کره حل شود و طلایی شود، سپس سیر ریز شده را حدود 20 ثانیه تفت دهید، بعد از آن آب مرغ و آبلیمو را در آن بریزید و صبر کنید تا سس غلیظ شود.
سرو
مرغ را در بشقاب های سرو بچینید و روی هر قسمت سس بریزید و روی آن را با جعفری تازه تزئین کنید.