سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد
آشپزی

کتلت سیب زمینی و اسفناج

5e58f1839a5ef9cd8f80151fa3a5b15b

کتلت سیب زمینی و اسفناج یک غذای ساده و البته کامل است. مواد اصلی آن را سیب زمینی، اسفناج و تخم مرغ تشکیل می دهند. هر کدام از این موارد دارای یکی از عناصری است که غذا را تبدیل به گزینه ای سالم می کنند. ترکیب کربوهیدرات، پروتئین و فیبر. یعنی می توانید پس از خوردن یک وعده تا مدت زمانی طولانی احساس سیری کنید، قند خونتان به صورت ناگهانی بالا نخواهد رفت و متعادل و ثابت می ماند. همچنین اسفناج دارای آهن است و تخم مرغ نیز مواد مغذی بسیار زیادی از جمله زینک دارد که برای سلامتتان ضروری هستند. دیگر از یک غذا چه می خواهید؟ کتلت اسفناج و سیب زمینی را به عنوان صبحانه، ناهار یا شام می توانید میل کنید و لازم نیست آن را محدود به یک وعده خاص نمایید

مواد لازم:

دو عدد سیب زمینی متوسط، پوست کنده و برش خورده به قطعات 2.5 سانتی

نمک

یک چهارم فنجان پودر سوخاری

دو قاشق چای خوری پودر سیر

یک قاشق چای خوری فلفل

یک قاشق چای خوری نمک طعم دار

2 عدد تخم مرغ بزرگ، که مقداری هم زده شده باشند

یک قاشق غذا خوری روغن زیتون، بعلاوه مقداری بیشتر برای سرخ کردن

285 گرم اسفناج خرد شده

روش پخت:

سیب زمینی ها را در یک قابلمه متوسط قرار دهید و رویشان را با آب سرد نمک دار بپوشانید. آب را به جوش بیاورید و شعله را تا درجه متوسط کاهش دهید، سپس اجازه دهید سیب زمینی ها تا زمانی که نرم شوند بجوشند، حدود 15 تا 20 دقیقه. خوب خشکشان کنید و سپس دوباره به قابلمه برگردانید. روی حرارت متوسط به مدت 1 تا 2 دقیقه قرارشان دهید تا خوب خشک شوند. سپس سیب زمینی ها را با گوشت کوب تبدیل به پوره سیب زمینی کنید.

در یک کاسه متوسط، پودر سوخاری، پودر سیر، نمک و نمک طعم دار را با هم ترکیب کنید. تخم مرغ ها و یک قاشق غذا خوری روغن را نیز اضافه کنید و بهم بزنید. ترکیب تخم مرغ و اسفناج ها را به سیب زمینی اضافه کنید سپس آنقدر بهم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.

به صورت دسته ای کار کنید، دو قاشق غذا روغن را در در ماهی تابه ای بزرگ روی شعله متوسط رو به بالا گرم کنید تا زمانی که به جلز و ولز بیفتد. موادی را که دارید تبدیل به 30 قسمت کنید با یک کفگیر قسمت هایی که جدا کرده اید را صاف کنید مواظب باشید زیاد به یکدیگر نزدیک نباشند تا نچسبند. هر سمت کتلت هایی که درست کرده اید را 2 تا 3 دقیقه بپزید تا زمانی که به رنگ قهوه ای طلایی در بیایند. دوباره این کار را تکرار کنید و هر بار کمی روغن اضافه کنید. کتلت ها را پس از پخت روی یک دستمال کاغذی قرار دهید و تا گرم هستند سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا