سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد
آشپزی

ماهی هالیبوت به همراه گوجه فرنگی انگوری و زعفران

b5f284abb13261daaeed28099cc8c306

چه کسی باورش می شود آماده کردن این بشقاب زیبا تنها 12 دقیقه زمان می برد؟ اگر می خواهید چهره بشقابتان زیباتر هم شود رنگ های مختلف گوجه فرنگی های انگوری را استفاده کنید. از ویژگی های این دستور غذایی کربوهیدرات بسیار پایینی است که دارد. پروتئین و چربی بسیار بالای موجود در ماهی به همراه فیبر موجود در گوجه فرنگی ها کمک می کند برای مدت زمان طولانی احساس سیری کنید. غذایی سالم در کمترین زمان ممکن در اختیارتان قرار دارد.

مواد لازم:

4 عدد فیله ماهی هالیبوت، پوست کنده

یک دوم قاشق چای خوری نمک

یک چهارم قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه

2 قاشق غذا خوری کره

یک دوم فنجان سرکه

یک و یک دوم فنجان گوجه فرنگی انگوری

یک قاشق چای خوری روغن زیتون

یک قاشق چای خوری شوید تازه

برگ های پونه کوهی ( اختیاری )

روش پخت:

1- یک ماهی تابه بزرگ را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. روی ماهی یک چهارم قاشق چای خوری نمک و فلفل بریزید. کره را داخل ماهی تابه بگذارید، تکانش دهید تا خوب تمام ماهی تابه را با ذوب شدنش چرب کند. ماهی را اضافه کنید، یک دقیقه بپزید. سرکه را اضافه کنید، درب ماهی تابه را بگذارید و شعله را تا متوسط رو به پایین کم کنید به مدت 7 دقیقه یا تا زمانی که ماهی نرم شود به پختن ادامه دهید.

2- یک ماهی تابه کوچک را روی حرارت بالا گرم کنید. گوجه فرنگی و روغن را ترکیب کنید. به ماهی تابه اضافه کنید و حدود 3 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند به پختن ادامه دهید.

3- هر کدام از فیله ها را در یک کاسه کم عمق قرار دهید. مایع داخل ماهی تابه را به صورت مساوی روی هر کدام از فیله ها بریزید. گوجه فرنگی ها را بین وعده ها تقسیم کنید. روی وعده های یک چهارم قاشق چای خوری نمک و شوید ها را بریزید. اگر دوست داشتید می توانید با پونه کوهی غذاها را تزئین کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا