به گفته ی یک جراح قلب، بهترین نوع نان برای مصرف، این نان میباشد!
اختصاصی نسیم ورد؛
چیزی که به شما میخواهیم بگویم را قبلا هم میدانستید، اما نمیخواستید آن را بشنوید!
نان، آنقدر هم برای بدن شما مفید و عالی نیست.
با توجه به گفته های Steven Gundry در کتاب جدیدش (The Plant Paradox- پارادوکس گیاه) ؛ فقط یک نوع نان برای بدن و قلب موثر و مفید است و چیزی که شاید باعث تعجب شما شود، آن است که این نان هیچ غلاتی در خود ندارد.
اسم این نان، Barely bread یا نان جو میباشد که ترکیبی از مخمر و سبوس یا چاشنى چینى یا ژاپونى مرکب از لوبیاى جوشانده به دست می اید و هیچ گلاتونی در خود ندارد، و جالب آن است که این نان دقیقا مزه ی نان های معمولی را میدهد.
اگر بخواهیم با جزئیات بیشتری به مواد تشکیل دهنده و چگونگی درست کردن این نان بپردازیم، به سفیده ی تخم مرغ، پودر بادام،روغن نارگیل، سیب زمینی رنده شده، پودر فندوق و کره ی بادام، میتوان اشاره کرد. با این ترکیب شما با یک تیکه از نان حدودا 90 کالری، سه گرم پروتئین و 5 گرم فیبر مصرف میکنید که بسیار برای سلامت بدن شما مفید میباشند.