سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد
اخباراخبار اجتماعیاخبار بین الملل

هشدار سازمان ملل درباره خشکسالی در خاورمیانه و شمال آفریقا

سازمان ملل متحد روز جمعه اعلام کرد کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا با توجه به غباری که کویرهای این مناطق را در می‌نوردد باید خود را برای کمبود آب و خشکسالی پیش رو آماده کنند.

880x495_cmsv2_634ef33e-5cbd-5556-b624-858e6717f8e6-3182292

در چهل سال گذشته خشکسالی در این مناطق بیشتر و طولانی‌تر شده است. بر اساس گزارش اداره غذا و کشاورزی سازمان ملل،‌ فائو، این مناطق سهمی از کمترین ذخایر آب آشامیدنی جهان را دارند.

گزارش این سازمان می‌افزاید که این شرایط احتمالا با وجود تغییرات اقلیمی بدتر نیز خواهد شد. بنابراین کشورهای این منطقه باید از اینکه با عوارض خشکسالی مقابله کنند فراتر بروند و بتوانند برنامه‌هایی مؤثر برای رویارویی با شرایط بدتر به کار ببندند.

رنه کاسترو معاون فائو گفت:‌ «باید بتوانیم خشکسالی‌ها را به درستی دریابیم و مدیریت کنیم، و از سیاست ارائه پاسخ‌های اضطراری به سوی سیاستی پویاتر و برنامه‌ریزی دراز مدت پیش برویم تا از خطرات بکاهیم و مقاومت بیشتری ایجاد کنیم.»

808x539_cmsv2_cb9ddcd8-320f-5cda-97a4-7cbc3bd94c0f-3182292
خیمه یک چوپان در موریتانی که ماه‌ها با گله‌اش در پی آب سرگردان است. عکس از رویترز

این گزارش به کشورهای این مناطق توصیه می‌کند کشاورزی محصولاتی را در پیش بگیرند که به آب کمتری نیاز دارند و از سیستم‌های آبیاری با بازدهی بالا و هرزرفت کم بهره‌ ببرند و همچنین از آنها می‌خواهد تا از شمار دام‌ها بکاهند به منظور آنکه بافت گیاهی طبیعی در اثر مصرف (چراندن دامها) زیاد از میان نرود.

برخی از روستاهای حاشیه کویر صحرا در جنوب غربی مراکش از پروژه تبدیل مه به آب برای جبران کمبود آب استفاده می‌کنند.

بنا بر گزارش سازمان ملل افزایش جمعیت و تقاضای غذا همراه با کاهش منابع آب و زمین‌های کشاورزی می‌تواند به دو برابر شدن قیمت غذا و ایجاد ناآرامی‌های مدنی در کشورهای در حال توسعه بیانجامد.

براساس گزارش سال ۲۰۱۸ اداره توسعه آب سازمان ملل، بیش از ۴۰ درصد از جمعیت جهان با مشکل کم‌آبی روبرو هستند و انتظار می‌رود با گرمایش زمین این شمار همچنان افزایش یابد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا