سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد
آشپزی

نافله خوزستانی

ابتدا 2 عدد پیاز را رنده کنید و به همراه گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و کم کم به آن آب اضافه کنید.

01-122-730x540

مواد اولیه:

گوشت (چرخکرده) نیم کیلو

آرد نخودچی نیم کیلو

پیاز (بزرگ) پیاز 4 عدد

نمک به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

سرکه 1 فنجان

شکر 2 فنجان

کره به میزان لازم

نعنا (خشک) به میزان لازم

آب 5 پیمانه

طرز تهیه:

1. ابتدا 2 عدد پیاز را رنده کنید و به همراه گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و کم کم به آن آب اضافه کنید. توجه داشته باشید آب به میزانی باید اضافه شود که مایه شل نشود و حالت انعطافی داشته باشد.

2. مواد را ورز دهید بعد به شکل دایره های کوچک درست کرده، در کره سرخ کنید. می توانید دو عدد پیاز دیگر را به صورت نگینی سرخ کرده، زردچوبه و نمک زده بعد آب را اضافه کرده، نعنا را ساییده و در آب بریزید.

3. سرکه و شکر را اضافه کرده و بگذارید به مدت 20 دقیقه بجوشد بعد نافله های سرخ شده را درون مواد آبکی قرار دهید تا با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه جوش بزند.

نکات:

1. بهتر است از سرکه قرمز یا سرکه سیب استفاده کنید.

2. این غذا رب ندارد ولی در صورت تمایل میتوانید مقداری زعفران به آن اضافه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا