سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد
اخبار بین الملل

واکنش ترامپ به رای دادگاه درباره بازداشت کودکان مهاجر: به آمریکا نیایید

دونالد ترامپ رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا در واکنش به رای دادگاه فدرال، مبنی بر رد درخواست بازداشت طولانی مدت کودکانِ مهاجر اعلام کرد که مهاجران نباید بطور غیرقانونی به آمریکا بیایند.

880x495_cmsv2_84ef6b4f-5eb1-5f25-87ba-f02b5b3c3d8d-3211006

او به خبرنگاران حاضر در کاخ سفید گفت: «من یک راه حل دارم. به مردم بگویید بطور غیرقانونی وارد کشورمان نشوند.»

حکم روز دوشنبۀ دالی جی، قاضی دادگاه منطقۀ لس‌آنجلس در رد درخواست دولت آمریکا، گامی دیگر در مقابله با سیاستهای ضد مهاجرتی دونالد ترامپ بود.

آقای ترامپ در نظر دارد با بازداشت خانواده‌ها از شمار مهاجران غیرقانونیِ مرز آمریکا و مکزیک بکاهد و در این راه تا مرحلۀ جدا کردن کودکان از والدین مهاجر نیز پیش رفته است.

درخواست وزارت دادگستری آمریکا مبنی بر بازداشت طولانی مدت کودکان مهاجر، در ماه ژوئن و پس از افزایش اعتراض‌های عمومی به جداکردن کودکان مهاجر از پدر و مادرهایی که بطور غیرقانونی وارد آمریکا شده بودند طرح شد.

این درخواست پس از آن مطرح شد که دانا سابرو قاضی دادگاه منطقه سن دیگو، ماه گذشته بر خلاف نظر دولت، رای به پیوستن دوبارۀ اعضای خانواده‌هایی داد که از یکدیگر جدا شده بودند. دولت نیز در واکنش اعلام کرد که اجرای حکم دادگاه سن دیگو در صورتی ممکن است که امکان بازداشت طولانی مدت کودکان فراهم شود زیرا این تنها راه برای پیوستن کودکان به پدر و مادرهایشان و نگه داشتن والدین در زندان در جریان رسیدگی به پرونده‌های مهاجرتی آنهاست.

بر این اساس وزارت دادگستری آمریکا خواستار اصلاح توافقنامه ۱۹۹۷ میلادی معروف به توافقنامه فلورس (Flores Agreement) شد که می‌گوید کودکان نمی‌توانند برای دوره‌ای طولانی در بازداشت نگه داشته شوند.

دالی جی، قاضی دادگاه منطقه لس‌آنجلس روز دوشنبه در حکم رد این درخواست گفت که این درخواست «مشکوک» بوده و قانع کننده نیست.

در واکنش، سخنگوی وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد که دولت با این حکم مخالف است و همچنان به اقدامات خود ادامه می‌دهد.
دوین اومالی، سخنگوی وزارت دادگستری آمریکا گفت: «والدینی که از مرز عبور می‌کنند آزاد نخواهند بود و باید یکی از دو گزینه را انتخاب کنند: یا تا زمان رسیدگی به پروندۀ مهاجرتشان به همره فرزندانشان به زندان بروند، یا برای جدایی از فرزندانشان درخواست کنند که در این حالت کودک به یک حامی سپرده می‌شود.»

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا