به نظر من، واقعا در مورد شهرت میت لوف بی انصافی شده.
( میت لوف یک شام هست نه یک میان وعده سبک) همیشه به عنوان یک وعده غذایی کمتر استفاده میشود،
مگر اینکه با چند برش بیف گران قیمت تزئین شده باشد، یا در پانچالت ( pancetta، نوعی بیکن ایتالیایی )
یا گوشت گوساله و اینجور چیزها پیچیده شده باشد.
من همیشه یکی از طرفداران غذاهای خانگی ساده بودم. بنابراین اصلا تعجب برانگیز نیست که تنها کسی که
یک شام خانوادگی ( گوشت گاو چرخکرده ) را بیشتر از من دوست دارد، Carol Brady است.
تاکو ( یک غذای سنتی مکزیکی )، اسلاپی جو ( یک غذای امریکایی، ساندویچ گوشت چرخکرده و رب گوجه فرنگی)
اسپاگتی و سس گوشت؟ من با همه موافقم.
من پیش از این درست کردن میت لوف را بلد بودم، اما وقتی که آن را با آرام پز درست کردم، اشتیلقم بیشتر از قبل
شد.
حتی بخاطر نمی آورم چگونه به این ایده رسیدم، بجز اینکه در آن لحظه دوقلو ها چهار دست و پا راه میرفتند، از
قسمت های اضافی مرغ گرفته تا سس سیب همه را در آرامپز قرار دادم. حالا میتوانم بگویم که من از این شام
که کمترین زمان را هم برای آماده سازی میبرد خیلی لذت میبرم.
بله حتی بیشتر از اضافات مرغ. دقیقا نمیدانم چرا ( شاید، شاید چیزی ماهرانه ) اما آن خشکی آزار دهنده
که در میت لوف طبخ شده در فر وجود دارد،دیگر درمیت لوف آبدار و خوشمزه ای
که با آرامپز پخته وجود ندارد و به خاطر نرم بودن زیاد عملا از چنگال شما می افتد. باید آن را مزه کنید تا حرفم
را باور کنید. چند تا سیب زمینی خرد کنید، کمی نخودفرنگی بپزید و شما یک شام کلاسیک خواهید داشت.
رسپی هایی که با سختی در طول سالها بدست آوردم را در زیر با شما به اشتراک میگذارم:
یاد گرفتم قبل از اینکه سبزیجات را با هم مخلوط کنم، ابتدا آنها را با کره سرخ کرده و سپس
میتوانم آنها را برای اینکه کمی طعم بگیرند در سس بالزامیک غوطه ور کنم ( میتوانید با افزودن شکر قهوه ای و فلفل سیاه طعم سرکه بالزامیک را کمتر کنید.)
اگر هم اکنون مواد اولیه این میت لوف دوست داشتنی را دارید، درستش کنید،
فقط آمادش کنید و سپس در آرامپز بگذارید.
تنها نکته ای که نباید فراموش کنید این است که: این غذا از آن غذاهایی که در مغازه ها پیدا میشود نیست.
فقط یک پوند میت لوف در آرامپز با درجه حرارت پایین 5 ساعت زمان برای پخت نیاز دارد.
اگر همه روز آن را به حال خود رها کنید مثل چرم کفش میشود. و هیچکس
یک میت لوف خراب و بدردنخور نمیخواهد. زمانیکه میتوانید بهترین و راحتترین شام زندگیتان را داشته باشید.
من این میت لوف را با پیاز ترکیب و درست کردم. همه فوتبال دیدن و کنار گذاشتند و این غذا را
تست کردند، این نشان میدهد این غذا چقدر خوشمزه بود. طرفدارن میت لوف متحد هستند.
Crock-Pot Meatloa
1. یک پوند گوشت گاو چرخکرده ( کم چرب )
2. یک دوم فنجان پیاز و فلفل سبز خرد شده ( کم در کره سرخ شده و خنک شده )
3. یک چهارم فنجان نان خشک
4. یک عدد تخم مرغ
5. یک قاشق سوپخوری پونه کوهی
6. یک قاشق سوپخوری سس کچاپ
7. یک قاشق سوپخوری سس بالزامیک کرمی
8. یک قاشق چایخوری نمک سیزن
9. یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه
10. کچاپ بیشتر برای پوشاندن روی میت لوف
با دست همه مواد را در یک کاسه مخلوط کنید، به صورت بیضی گوشت را شکل دهید، سپس در فویل پیچیده
با درجه حرارت کم ( یا دما سنج را روی 150 درجه قرار دهید) به مدت 5 ساعت در آرامپز قرار دهید.
سپس در صورت تمایل با سس کچاپ یا باربیکیو تزئین کنید.
میت لوف شما آماده است.