سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد
آشپزیدسته‌بندی نشده

اسکالوپ با سس فلفل و پرتقال

Scallops-with-Chipotle-Orange-Sauce_exps33334_SD2232457B08_18_1bC_RMS-1-696x696

Ingredients

مواد اولیه

1.سه چهارم پوند اسکالوپ دریایی ( حلزون )

2. 1/4 قاشق چایخوری پاپریکا

3. 1/4 قاشق چایخوری نمک

4. 2 قاشق چایخوری کره

5. 1/4 فنجان آب پرتقال

6. 1/4 قاشق چایخوری فلفل تند چیلی

7.ماکارونی رشته ای پخته شده، اختیاری

8. 2 قاشق سوپخوری پیاز سبز ورقه شده

دستور پخت

 حلزون دریاییرا با پاپریکا و 1/8 قاشق چایخوری مزه دار کنید. در یک قابلمه نچسب کره را با حرارت متوسط ذوب کنید، حلزون ها را اضافه کنید و به مدت 3 الی 4 دقیقه هر طرف را حرارت دهید تا رنگ آن کدر شده و سفت تر گردد.

 آب پرتقال و باقی نمک را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید، از روی حرارت بردارید و مواد را در فلفل چیلی

غوطه ور کنید.

اگر دوست دارید این مواد را روی ماکارونی سرو کنید. با پیاز نیز آن را تزئین کنید.

نکات تغذیه ای

1 بشقاب از این غذا ( بدون احتساب ماکارونی )، 200 کالری، 5 گرم چربی ( 3 گرم چربی اشباع )، 66 میلی گرم کلسترول،

608 میلی گرم سدیوم، 8 گرم کربوهیدرات ( 3 گرم شکر، 0 گرم فیبر )،  29 گرم پروتئین، قابل تغییر برای یک فرد دیابتی:

4 واحد گوشت بدون چربی، 1 واحد چربی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا