Ingredients
مواد اولیه
1.سه چهارم پوند اسکالوپ دریایی ( حلزون )
2. 1/4 قاشق چایخوری پاپریکا
3. 1/4 قاشق چایخوری نمک
4. 2 قاشق چایخوری کره
5. 1/4 فنجان آب پرتقال
6. 1/4 قاشق چایخوری فلفل تند چیلی
7.ماکارونی رشته ای پخته شده، اختیاری
8. 2 قاشق سوپخوری پیاز سبز ورقه شده
دستور پخت
حلزون دریاییرا با پاپریکا و 1/8 قاشق چایخوری مزه دار کنید. در یک قابلمه نچسب کره را با حرارت متوسط ذوب کنید، حلزون ها را اضافه کنید و به مدت 3 الی 4 دقیقه هر طرف را حرارت دهید تا رنگ آن کدر شده و سفت تر گردد.
آب پرتقال و باقی نمک را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید، از روی حرارت بردارید و مواد را در فلفل چیلی
غوطه ور کنید.
اگر دوست دارید این مواد را روی ماکارونی سرو کنید. با پیاز نیز آن را تزئین کنید.
نکات تغذیه ای
1 بشقاب از این غذا ( بدون احتساب ماکارونی )، 200 کالری، 5 گرم چربی ( 3 گرم چربی اشباع )، 66 میلی گرم کلسترول،
608 میلی گرم سدیوم، 8 گرم کربوهیدرات ( 3 گرم شکر، 0 گرم فیبر )، 29 گرم پروتئین، قابل تغییر برای یک فرد دیابتی:
4 واحد گوشت بدون چربی، 1 واحد چربی