سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد
آشپزیدسته‌بندی نشدهمجله آموزشی

تقلیدی از مرغ تند چیپوتل

Chipotle-Steak-Recipe-Culinary-Hill-2

ما تقلید از رسپی ها را دوست داریم و این یکی از  آنهاست.

فلفل چیپوتل و سس adobo ( نوعی سس مکزیکی فیلیپینی )، به چیپوتل طعم اصیلی میدهد که منتظرش بودیم.

Chipotle Chicken

مواد لازم برای 4 نفر

زمان آماده سازی مواد: 5 دقیقه

زمان کلی برای پخت: 2 ساعت و 20 دقیقه

مواد لازم

برای مرغ

-1/2 پیاز قرمز خرد شده

– دو حبه سیر

– 1 عدد فلفل چیپوتل که در با دو قاشق سوپخوری سس adobo مخلوط شده

– 3 قاشق سوپخوری روغن زیتون تازه

-1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده

– 1/2 قاشق چایخوری زیره سبز

-نمک

-ففل سیاه تازه

– 1 پوند سینه مرغ بدون پوست و استخوان

برای ظرف از برنج پخته شده، ذرت، لوبیای سیاه، گواکامولی ( نوعی سس مکزیکی که از آووکادوی له شده و ادویه جات

بعنوان چاشنی سالاد و … استفاده میشود )، گشنیز، سس سالسا وچند قاچ لیمو ترش استفاده کنید.

دستورالعمل

1.در پروسه تهیه غذا، پیاز خرد شده، سیر، فلفل چیپوتل، روغن، فلفل کوهی و زیره سبز  را با سس adobo

تا جایی که مواد یکدست شود مخلوط کنید. با نمک و فلفل طعمدار کنید.

2. این چاشنی را به مرغ اضافه کرده و مرغ و این چاشنی را در یک کیسه پلاستیکی ریخته ( چاشنی روی

مرغ را بپوشاند. ) حداقل 2 ساعت در فریزر گذاشته تا طعمدار شود.

3. مرغ را به اتاق آورده تا به دمای محیط برسد، دستگاه گریل را از پیش گرم کنید. هر قسمت مرغ را تا

جایی که بپزد، گریل کنید ( 8 دقیقه هر طرف مرغ )

4. با چاشنی های مورد علاقه تان روی برنج سرو کنید.

AAA2R37

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا