سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد
آشپزی

انچیلادای مرغ مکزیکی + تهیه سس انچیلادا قرمز

انچیلادا یکی از غذا های متنوع آشپزی مکزیکی است و انواع انچیلادا وجود دارد که می توان آن ها را درست کرد، اما قبل از هر چیز باید طرز تهیه سس انچیلادا را بدانید تا بتوانید انچیلادای خود را درست کنید.

d63557dc9e5c2ab5b90c4671dca12e94

مواد لازم برای انچیلادای مرغ

۲ و ۱/۲ پیمانه سس انچیلادا خانگی

۱۴ عدد نان تورتیلا ذرت

۳ و نیم پیمانه مرغ پخته رشته رشته شده

۱ و ۱/۲ پیمانه پنیر چدار رنده شده (زیاد ریز نباشد)

پنیر مونتری جک رنده شده

مراحل تهیه انچیلادای مرغ:

1. فر را تا حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۵ درجه سانتی گراد) گرم کنید. ظرفهای مخصوص کاسرول (پیرکس یا شیشه ای فرقی نمی کند) را با اسپری روغن چرب کنید.

2. ۳ قاشق غذاخوری سس انچیلادا در هر ظرف بریزید.

3. یک صفحه گرم کن الکتریکی را روی حرارت بالا گرم کنید. وقتی که گرم شد، تورتیلاها را روی آن بگذارید. شما می توانید همین کار را در ماهیتابه با حرارت پایین گاز و احتیاط انجام دهید ما می خواهیم تورتیلاها کمی گرم شوند که موقع ریختن سس خمیر نشوند.

4. پنیرهای رنده شده را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید. حدود ۳/۲ آن یعنی ۲ پیمانه از پنیر را کنار بگذارید.

5. حدود ۵ تورتیلا را آماده کار بگذارید. روی آنها ۱/۴ پیمانه مرغ بریزید و حدود ۱ قاشق غذاخوری پنیر روی آنها بپاشید به همراه یک قاشق غذاخوری سس انچیلادا برای طعم بیشتر.

6. انچیلاداها را رول کنید سپس داخل ظرف مخصوص فر بگذارید (۷ تا نهایتا در هر کدام می توانید بگذارید). این کار را با باقیمانده مواد انجام دهید.

7. باقیمانده سس انچیلادا را روی نانهای رول شده بریزید (سعی کنید با قاشق فضای میان نانها را باز کنید تا سس لابلای آنها هم برود). باقیمانده پنیر را روی انچیلاداها بریزید. آن را در فر از پیش گرم شده بریزید تا زمانی که پنیر ذوب شود و انچیلاداها گرم شوند حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه.

اگر دوست دارید آن را تزئین کنید می توانید روی آن را با آووکادو روقه شده، گوجه خرد شده، پیاز حلقه شده، جعفری، خامه ترش یا سس داغ تزئین کنید. معمولا انچیلادا خودش رنگارنگ است و نیازی به چیزی اضافه ندارد اما اگر می خواهید برای مهمان ببرید می توانید آن را تزئین کنید.

سس انچیلادا البته انواع مختلفی دارد نوعی که ما می خواهیم به شما بدهیم نوع قرمز است که محبوبتر از سایرین است و در کشور ما هم طرفداران بیشتری دارد.

سس انچیلادا همانند سایر غذاهای مکزیکی دارای فلفل آن هم از نوع تند است البته شما در مقدار فلفل دستتان باز است و می توانید به دلخواه خود آن را خیلی تند یا کمی تند و مطبوع کنید.

مواد لازم برای تهیه سس

۳ قاشق غذاخوری روغن مایع (یا روغن زیتون سبک)

۲ و ۱/۲ قاشق غذاخوری پودر چیلی

۲ قاشق غذاخوری آرد همه کاره

۲ پیمانه آب مرغ کم سدیم (ترجیحا خانگی)

۱ عدد سس گوجه متوسط

۱ قاشق چایخوری پودر زیره

۱ قاشق چایخوری پودر کاکائو

۱ قاشق چایخوری شکر

۱/۲ قاشق چایخوری پودر پیاز

۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر

۱/۴ قاشق چایخوری تخم گشنیز پودر شده

کمی پودر دارچین

نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده

مراحل تهیه سس:

1. در یک ماهیتابه متوسط روغن، پودر فلفل چیلی و آرد را با هم مخلوط کنید. مخلوط را روی حرارت متوسط گرم کنید، آن را به جوش برسانید به آرامی بهم بزنید و اجازه دهید حدود ۳۰ ثانیه (همزمان با همزدن) گرم شود.

2. در حین هم زدن آب مرغ و سس گوجه را به آن اضافه کنید.

3. سپس زیره، کاکائو، شکر، پودر سیر، پودر پیاز، تخم گشنیز و دارچین را همراه با نمک و فلفل سیاه را در آن بریزید.

4. مخلوط را به جوش برسانید، مرتبا هم بزنید سپس گرما را کاهش داده و اجاز دهید که به مدت ۵ دقیقه گرم بماند در عین حال که مرتب بهم می زنید.

5. بگذارید کمی خنک شود بعد به صورتی که می خواهید استفاده کنید.طرز تهیه سس انچیلادا قرمز و انچیلادای مرغ مکزیکی

برای تهیه انواع آنچیلادا

این سس برای انواع انچیلادا از جمله، مرغ، گوساله یا سبزیجات عالی است. من ترجیح می دهم که مقداری از سس را روی مواد میانی انچیلادا در داخل نان تورتیلا بریزم سپس آن را بپیچانم و داخل ظرف فر بگذارم. بعد که نانها را پیچاندید مقدار زیادی از سس انچیلادا را روی آن بریزید و آن را با سس بپوشانید. و البته روی آن پنیر بریزید.

انچیلادا را با چه چیزی می توان سرو کرد؟

انواع سالاد بخصوص سالاد ذرت، همراه با برنج مکزیکی یا برنج ساده، پیاز یا فلفل دلمه ای گریل شده یا انواع چیپس را می توان همراه با انچیلادای مرغ سرو کرد.

نکات مهم در مورد سس انچیلادا و انچیلادای مرغ

گازی که در این دستور استفاده شده گاز الکتریکی است که حرارت ملایمی دارد بنابراین شما موقع پختن سس بهتر است از حرارت ملایمتری استفاده کنید و حواستان باشد که سس انچیلادا نسوزد.

برای مرغ رشته شده بهتر است از سینه مرغ استفاده کنید. می توانید از مرغ باقیمانده از غذای قبلی که در یخچال مانده استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا