سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد
آشپزی

سالاد پاییزی با انار و مغز دانه ها

آب انار را در یک ماهیتابه حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید تا حجم آن سه چهارم پیمانه شود.

7af8d48e73173d41bb13b9bec7c56f42

مواد لازم:
دو و یک چهارم پیمانه آب انار

۳ قاشق غذاخوری سرکه

۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون

یک و نیم قاشق غذاخوری نمک

یک قاشق چایخوری آویشن

نصف قاشق چایخوری فلفل

۴۵۰ گرم مخلوط دلخواه سالاد

یک سوم پیمانه پیازچه تازه خردشده

یک چهارم پیمانه جعفری خردشده

دو پیمانه گردوی بو داده خردشده

یک و نیم پیمانه دانه انار
طرز تهیه:
۱. آب انار را در یک ماهیتابه حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید تا حجم آن سه چهارم پیمانه شود. اجاره دهید سرد شود و سپس با سرکه، روغن، نمک، آویشن و فلفل ترکیب کنید.
۲. سالاد، پیازچه، جعفری، گردو و دانه های انار را با هم مخلوط کنید و همراه با سس آب انار داخل یک کاسه بزرگ به آرامی ترکیب کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا