سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد
آشپزیپیشخوان اروپاسبک زندگیمجله خانوادهمجله زنانمطالب جالب

تاکوی گوجه فرنگی همیشه یکی از غذاهای کم_کربوهیدرات مورد علاقه ما هست. !!

همه ما دنبال یک وعده غذای کم _ کربوهیدرات هستیم و این گوجه فرنگی ها ، این را به ما می دهند. تاکو 

غذایی خوشمزه و آسان پخت و بدون هیچ زحمتی است. ماده اصلی این غذای مکزیکی گوشت گوساله و

سس گوجه فرنگی و گوجه فرنگی و پنیر است و می توان با سس تند و خامه ترش سرو کرد. 

زمان آماده سازی: 5 دقیقه

زمان پخت: 20 دقیقه 

زمان کل : 25 دقیقه

مواد لازم :

1 قاشق غذاخوری. روغن زیتون 


گوشت گاو 200 گرم 


پیاز 1 عدد متوسط  ، خرد شده


چاشنی بسته taco


4 گوجه فرنگی بزرگ 


1/2 مخلوط پنیر مکزیکی 


کاهو 

خامه ترش 

طرز تهیه : 

در یک ظرف بزرگ روی حرارت متوسط ​​، روغن را گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و بپزید ، هم بزنید تا

نرم شود ، به مدت  5 دقیقه. گوشت گوساله و چاشنی تاکو را اضافه کنید و با یک قاشق چوبی هم بزنید

تا پخته شوند ، تا زمانی که دیگر صورتی نباشد ، 8 دقیقه کافی است.  مواد را  روی گوجه فرنگی ها ی  خالی شده

بریزید و با پنیر پارمسان و کاهو و خامه ترش سرو کنید. 

می توانید روی آن را با کمی ریحان و پنیر موزارلا بپوشانید و در فر با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 15 

دقیقه بپزید. 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا