تاکوی گوجه فرنگی همیشه یکی از غذاهای کم_کربوهیدرات مورد علاقه ما هست. !!
همه ما دنبال یک وعده غذای کم _ کربوهیدرات هستیم و این گوجه فرنگی ها ، این را به ما می دهند. تاکو
غذایی خوشمزه و آسان پخت و بدون هیچ زحمتی است. ماده اصلی این غذای مکزیکی گوشت گوساله و
سس گوجه فرنگی و گوجه فرنگی و پنیر است و می توان با سس تند و خامه ترش سرو کرد.
زمان آماده سازی: 5 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان کل : 25 دقیقه
مواد لازم :
1 قاشق غذاخوری. روغن زیتون
گوشت گاو 200 گرم
پیاز 1 عدد متوسط ، خرد شده
چاشنی بسته taco
4 گوجه فرنگی بزرگ
1/2 مخلوط پنیر مکزیکی
کاهو
خامه ترش
طرز تهیه :
در یک ظرف بزرگ روی حرارت متوسط ، روغن را گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و بپزید ، هم بزنید تا
نرم شود ، به مدت 5 دقیقه. گوشت گوساله و چاشنی تاکو را اضافه کنید و با یک قاشق چوبی هم بزنید
تا پخته شوند ، تا زمانی که دیگر صورتی نباشد ، 8 دقیقه کافی است. مواد را روی گوجه فرنگی ها ی خالی شده
بریزید و با پنیر پارمسان و کاهو و خامه ترش سرو کنید.
می توانید روی آن را با کمی ریحان و پنیر موزارلا بپوشانید و در فر با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 15
دقیقه بپزید.