سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد
پیشخوان اروپادانستنی و اطلاعات عمومیدسته‌بندی نشدهگوناگونمجله پزشکی و سلامتمطالب جالب

چه موقعی باید از زنجبیل تازه ، یخ زده ، خشک یا شیرین شده استفاده کرد؟

زنجبیل یکی از رایحه های بی نظیری است که خواص فوق العاده ای دارد ، از جمله 

اینکه یک تسکین دهنده معده درد قوی و اولین چیزی هست که من در زمان حالت تهوع

به سمت آن می روم. این ضد التهاب است ، بنابراین یک چیز خوب برای درد و تیر کشیدن 

عضلات است و می تواند به مدیریت قند خون ، کلسترول و حتی ممکن است به سلامت

مغز کمک کند.

اما بیشتر آن را چون خوشمزه است دوست دارم . زنجبیل به اشکال مختلفی در می آید،

و گاهی اوقات نمی دانید که چه زمانی از چه شکل آن باید استفاده کنید. بنابراین ،

در اینجا یک راهنمای مفید  آمده است.

زنجبیل تازه

زنجبیل تازه در سوپر مارکت محل شما موجود است و یک ادویه فوق العاده ای برای

آشپزی شما است. به دنبال دسته های زنجبیل محکم با پوست ضخیم باشید.  نباید چروک

یا  نرم  باشد. برای استفاده ، پوست  ضخیم را بکنید ، سپس برش دهید ، خرد کنید یا

رنده کنید. اگر می خواهید عطر و طعم زنجبیل خوب باشد ا الیاف آن را رنده نکنید . 

 

زنجبیل منجمد

در صورت نداشتن زنجبیل تازه و اگر فقط به مقدار کمی نیاز دارید ، این یک چیز

بسیار مفید است و کمی تندتر از زنجبیل تازه است  و قابل استفاده در آشپزی و شیرینی

پزی است.

 

زنجبیل خشک یا زمینی 

زنجبیل خشک یا کم آب ، به صورت تکه ای و بیشتر برای تهیه چای و به صورت پودری

 برای پخت و پز استفاده می شود. برای تهیه چای کافی است تکه های زنجبیل خشک

شده را به مدت پنج دقیقه در آب جوش بگذارید  و سپس  از صافی رد  کنید. 

 

آب نبات زنجبیل

تکه های آب نبات زنجبیلی را  می توان با دست گرفت و خورد یا به عنوان شیرینی

در شکلات فرو برد ، یا هر کدام از آنها را می توان در پخت استفاده کرد. هر نوع دستور العمل

که زنجبیل باید در خمیر آن باشد ( نان زنجبیلی ، کیک ادویه و مانند آن) ، می توانید از آن

استفاده کنید.البته اگر می خواهید طعم تند تری داشته باشید .

 

ریشه زنجبیل

ریشه زنجبیل ، زنجبیل شیرین شده ای است که در شربتی در قوطی و بطری نگهداری

می شود. این زنجبیل به اندازه زنجبیل خشک و شیرین شده ، شیرین است اما بافتش نرمتر 

است و جایزه تان هم شربت آن است !! 

این  نوع بهترین استفاده در پخت و پز  است اما شربت می تواند در کوکتل ها شگفت انگیز

باشد یا خودتان آبجوی زنجبیلی  خانگی را با اضافه کردن  مقداری از آن  در آب سودا درست

کنید. 

کنسرو زنجبیل 

شما می توانید در هر جایی که می خواهید از کنسرو یا مربا استفاده کنید آن را مصرف 

کنید. به عنوان یک ماده ترکیبی با هویج شیرین شده و سس باربیکیو مناسب اشت. 

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن