اخبارپیشخوان اروپامطالب جالب
مورخ غذا ادعا می کند پیتزا و کاربونارا غذاهای آمریکایی هستند نه ایتالیایی
پروفسور تاریخ غذا، آلبرتو گراندی، در مصاحبه اخیرش گفت که بسیاری از غذاهای ایتالیایی در واقع ریشه آمریکایی بیشتری دارند.
گراندی که در دانشگاه پارما در ایتالیا تدریس میکند، به فایننشال تایمز گفت که سالها در مورد اصالت برخی از غذاهای «ساخت ایتالیا»، بهویژه نامگذاری پیتزا، کاربونارا و پنیر پارمزان، تردید داشت.
او گفت: «وقتی جامعه ای خود را از احساس هویتش محروم می کند، به دلیل هر شوک یا گسست تاریخی با گذشته خود، سنت هایی را ابداع می کند تا به عنوان اسطوره های بنیادین عمل کند.
گراندی در این مصاحبه گفت: «آشپزی ایتالیایی واقعاً بیشتر آمریکایی است تا ایتالیایی.
در همان روزی که مقاله منتشر شد، وزرای فرهنگ و کشاورزی ایتالیا به طور رسمی در مورد ورود غذاهای ایتالیایی به عنوان نامزدی برای ثبت نام “سایت میراث جهانی” در یونسکو ارائه کردند.