سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد
آشپزیمجله آموزشیمطالب جالب

روشی بهتر و سریعتر برای پوست کندن بلال

051130051-02-how-to-shuck-corn_xlg

چطور بلال را بهتر و سریعتر پوست کنیم؟

 همانطور که Justin Chapple، مدیر آشپزی ( غذا و شراب )، در قسمت اخیر برنامه Mad Genius Tips, اشاره کرد:

بلال پوست کندن سخت نیست، اما ممکن است خسته کننده باشد. قبل از پختن آن

بیشتر مردم پوست سخت آن را میکنند، رشته های کرکی زیادی به جا میماند، که تقریبا به همه چیز میچسبد و

تقریبا جدا کردن آن از خود بلال هم غیر ممکن است. وقت آن رسیده که هدر دادن زمان را

متوقف کنیم و تلاش کنیم با دقت، این رشته های کرکی را جدا کنیم.

باید از این قسمت برنامه Mad Genius Tips، متشکر باشیم.

 به سادگی بلال را با پوست سختی که دارد بجوشانید.

بله، با پوستی که رویش است، بعد از اینکه 5 تا 8 دقیقه در آب داغ جوشید، پوستش نرمتر خواهد شد، در نتیجه راحت تر

پوست کنده میشود و هیچکدام از آن رشته های کرکی مزاحم باقی نمیماند، بهتر از همه اینکه شما

بلال ها را پخته اید، بنابراین میتوانید بلافاصله آنها را سرو کنید ( البته مناسب برای کنار یک قالب کره )

 هیچ بحثی در اینباره که بلال یکی از محصولات تابستانی پرکاربرد و مطابق سلیقه مردم است، نیست.

 ممکن است شما یک سالاد الهام بخش مکزیکی درست کنید، یک چوب ذرت روی آن قرار دهید و رویش را با ترکیبی

از نارگیل و وانیل بپوشانید، یا آبگوشت ذرت درست کنید.

میخواهید به ذرت کبابی تان کمی، طعم تند بدهید؟

 این نکته را از Bobby Flay، بگیرید و با کره mango-habanero ( انبه و فلفل قرمز )، امتحان کنید.

به دنبال چیزی دلپذیرتر هستید؟ این سوفله ذرت را با بیکن و comté ( نوعی پنیر فرانسوی ) امتحان کنید.

هرچه که میخواهید در این تابستان کبابی کنید، الان میتوانید با استفاده از روش برنامه Mad Genius، انرزی خود را ذخیره

کنید.

شما وقت زیادی خواهید داشت تا رسپی هایی را مطرح کنید که خانواده و دوستانتان را درباره شام هایی که در طول تابستان

دارید هیجان زده کند.

در ادامه ویدئوی کوتاهی از این برنامه:

……………………..


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا