Sammy Davis Jr.: Spaghetti and Meatballs
وقتی که Sammy Davis Jr. اولین بار همراه با پدرش این کار را انجام داد، پول زیادی نداشتند و اسپاگتی
ارزانترین و سیرکننده ترین غذایی بود که میتوانستند، بگیرند و با گوشت چرخکرده سوئدی آن را جفت کنند.
بعدها این غذا به غذای مورد علاقه او تبدیل شد.
Dean Martin: Scotch Old-Fashioned
وقتی که شهرت او به عنوان کسی که خیلی الکل مینوشد مورد تردید مردم قرار گرفت ( شایعاتی وجود داشت که علاقه او به
مشروب ساختگی است. ) Dean Martin به ندرت بدون ویسکی ( J&B Rare scotch )، دیده میشد. اگر از برندهای قدیمی
لذت میبرید، Brandy Old-Fashioned را امتحان کنید. میتوانید هر 12 کوکتیل کلاسیک و ضروری را نام ببرید؟
Frank Sinatra: Pasta With Garlic and Anchovies
جای تعجب نیست که پاتسی رستوران مورد علاقه فرانک بوده است. آنها فورا این رستوران را در روز شکرگزاری باز کردند،
زیرا او اینگونه درخواست کرده بود. مکارونی فسیلی ( نوعی ماکارونی فرم دار ایتالیایی ) با سیر و ماهی آنچوی یکی از غذاهایی
بود که خیلی سفارش میداد، پاستای نواری و ماهی سالامون نوع دیگری از این غذا است.
Peter Lawford: Corn Muffins
بعلت حمایت ابدی از John F. Kennedy ( که برادر همسر Peter Lawford نیز بود ) گروه Rat Pack، نامدیگری نیز داشت
“The Jack Pack”، مثل هر انگلیسی دیگری رئیس جمهور کندی، نیز نمیتوانست مقابل یک مافین ذرت کره ای مقاومت کند.
و ما حدس میزنیم که Peter Lawford از این مافین ها در دورهمی های خانواد کندی لذت میبرد.
Dean Martin: Basic Burger
به گفته آقای مارتین، هر مقدار کم در همبرگر زیادتر میشود. این دستورالعمل از صفحه Celebrity Cookbook برداشته شده
است، این رسپی تا آنجا که ممکن هست، ساده میباشد ( فقط گوشت چرخکرده )
1.یک دوم فنجان نان خرد چاشنی زده شده
2. یک تخم مرغ بزرگ
3. یک دوم قاشق چایخوری نمک
4. یک دوم قاشق چایخوری فلفل
5. یک پوند گوشت چرخ کرده گاو
6. یک قاشقسوپ خوری روغن زیتون
7. چهار عدد نان برگر کنجدی
8. چاشنی روی غذا به سلیقه خودتان است
در یک کاسه بزرگ، نان، تخم مرغ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. گوشت را اضافه کنید به آرامی مخلوط کنید.
4 گلوله از گوشت بردارید، سپس به قطر 1/2 اینچ آن را صاف کرده، با انگشت یک سوراخ وسط آن ایجاد و
سپس هر دو طرف را در روغن سرخ کنید.
برگرهای کبابی با حرارت متوسط سرخ میشوند. هر طرف 4 تا 5 دقیقه زمان برای سرخ شدن نیاز دارد یا باید با حرارت
160 درجه سرخ شود. همراه با چاشنی موردعلاقه خود برگر سرو کنید.
نکات تغذیه ای
1 برگر ( بدون احتساب چاشنی ها ) 429 کالری،20 گرم چربی( 6 گرم چربی اشباع )، 123 میلی گرم کلسترول، 796 میلی گرم سدیم
32 گرم کربوهیدرات ( 3 گرم شکر، سه گرم فیبر )، 28 گرم پروتئین.
Sammy Davis Jr.: Grandma’s Greens and Ham
Sammy Davis Jr، او علاقه وافری به دستپخت جنوبی مادربزرگش Rosa B. Davis، داشت. او در سال 1996 به Evening Independent گفت: ژامبون بیکن و خوراک لوبیا سبز او بهترین هستند. او یکی از بهترین آشپزهای دنیا است.
1.سه قاشق سوپخوری روغن
2. یک پیاز بزرگ ” خرد شده “
3. 6 حبه سیر ” خرد شده “
4. یک و یک دوم پوند ژامبون بیکن دودی
5. 6 فنجان آب
7. 2 قاشق چایخوری نمک طعم دار
8. یک تا سه قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
9. یک دسته برگ کلم بزرگ ( حدود 2 پوند وزن داشته باشد ) درشت خرد شود
10. یک و یک دوم فنجان شراب سفید
11. یک چهارم قاشق چایخوری شکر
در یک قابلمه بزرگ، یک قاشق روغن را با حرارت متوسط گرما دهید، پیاز و سیر را اضافه کنید تا آنجا که نرم شود آن را حرارت دهید.
ژامبون بیکن، آب، نمک و فلفل را اضافه کنید حرارت را زیاد کنید تا بجوش آید سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید 55 الی 60 دقیقه با حرارت کم تا جاییی که گوشت نرم شود بجوشد.
برگ کلم، شراب ( سرکه ) ، شکر و بقیه روغن را اضافه کنید، حرارت را زیاد کنید تا بجوشد، سپس حرارت را کم کرده و اجازه دهید دوباره 55 الی 60 دقیقه بپزد ( البته در این مرحله در قابلمه را نبندید ) تا جایی که کلم نرم شود.
گوشت را از استخوان جدا کنید، سپس گوشت را به خوبی ریز کنید و به قابلمه برگردانید. با یک قاشق آن را سرو کنید.