ما مرغ تند را دوست داریم و Hunan استثناء نیست.
اگر مرغی با تندی کمتر میخواهید، از فلفل چیلی و sambal oelek
( نوعی سس اندنزیایی که از انواع فلفل های قرمز و مخلوطی از گوشت پودر شده گوسفند تهیه شده و به صورت
خام یا پخته استفاده میشود. ) کمتری استفاده کنید.
مواد لازم برای 4 نفر
زمان آماده سازی مواد: 10 دقیقه
زمان کلی تا پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
3.1 قاشق سوپخوری روغن کانولا ( روغنی که از کلم قمری بدست می آید )
2. 4 ران بدون پوست و استخوان مرغ که تکه های 1 اینچی تقسیم شده
3. زنجبیل که به اندازه 1 اینچ خرد شده
4. 1 کلم بروکلی بزرگ که به قسمت های کوچک تقسیم شده
5. فلفل قرمز زنگسان ( نوعی فلفل قرمز شیرین امریکایی که زنگوله شکل است ) خرد شده
6. 4 تا 6 عدد فلفل چیلی ( نوعی فلفل قرمز ) خشک شده
7. 2 قاشق سوپخوری شراب اسپانیایی
8. 1/4 فنجان سس سویا با سدیم کم
9. 1 قاشق چایخوری نشاسته ذرت
10. 2 قاشق چایخوری sambal oelek
11. 1 قاشق چایخوری روغن کنجد
12. برنج برای سرو کرردن
دستورالعمل
1. در یک ماهیتابهبزرگ که روی حرارت متوسط قرار دارد، 2 قاشق سوپخوری روغن کانولا را حرارت دهید، مرغ
را اضافه کنید، حرارت دهید تا بپزد، حدود 7 دقیقه و سپس از ماهیتابه خارج کنید.
2. کماکان روغن را حرارت دهید، سپس زنجبل را ضافه کرده تا جایی که بوی عطر آن بلند شود حرارت دهید،
1 دقیقه بعد بروکلی، فلفل زنگسان و فلفل چیلی را اضافه کرده و تا جایی که سبزیجات نرم شود بپزید،
حدود 5 دقیقه.
3. در یک کاسه شراب، سویا سس، نشاسته ذرت،sambal oelek و روغن کنجد را مخلوط کنید. به ماهیتابه
اضافه کنید و تا جایی که سس غلیظ شود آنرا حرارت دهید، حدود 3 دقیقه، سپس مرغ را به آن اضافه کنید و
با این سس مخلوط کنید تا مرغ با این سس مخلوط شود.
روی برنج سرو کنید.