سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد
آشپزی

مرغ تندوری با سالسای میوه

یک تابه رژیمی را روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغهای مزه دار شده را در تابه سرخ کنید.

9fc673582ebeb6391a70809557b781e8

مواد لازم برای 4 نفر

1/4 پیمانه پوره یا ادویه تندوری

2 ق س روغن گیاهی

1 کیلو کتف مرغ

1 عدد انبه یا آناناس ریز خرد شده

1 عدد خیار ریز خرد شده

1 عدد پیاز بنفش ریز خرد شده

2 ق س آب لیموی تازه

2 ق س گشنیز خرد شده

1 – فر را با دمای 160 تا 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. پوره تندوری را با روغن در یک کاسه بریزید و هم بزنید. کتف های مرغ را در یک کاسه شیشه ای بریزید و نیمی از مخلوط روغن و ادویه را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید.

2 – یک تابه رژیمی را روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغهای مزه دار شده را در تابه سرخ کنید. حدود 5 دقیقه دو طرف آنها را سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شوند. سپس آنها را به سینی فر منتقل کنید. بقیه روغن و ادویه را روی مرغها بمالید و آنها را در فر به مدت 20 دقیقه حرارت دهید. در این فاصله سالسا را آماده کنید. همه مواد را در کاسه ای بریزید و هم بزنید. مرغ های آماده برشته را در کنار سالسا سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا