وقتی گردو میخورید برای بدن شما چه اتفاقی می افتد.
آیا شما گردو را به سالادتان اضافه می کنید ، یا خوردن آنها به تنهایی ، استفاده از گردو در رژیم غذایی می تواند فواید خارق العاده ای برای بدن شما داشته باشد که بسیاری از غذاها نمی توانند فواید آن را داشته باشند.
بنابراین ، هر روز که گردو می خورید ، انتظار چه چیزی را دارید؟ در اینجا 6 مورد را بررسی میکنیم.
1_ ممکن است علائم افسردگی کمتری را احساس کنید:
خوردن گردو با کاهش میزان افسردگی به ویژه در زنان ارتباط دارد. بر اساس داده های منتشر شده در مجله Nutrients ، میانگین افسردگی در میان مغزخواران (از جمله گردوخواران) در مقایسه با افرادی که از آنها استفاده نمی کنند ، کمتر بود.
2_ ممکن است سلامت مغزی بهتری داشته باشید:
گردو سرشار از مواد مغذی خاصی است که از سلامت مغز پشتیبانی می کند ، از جمله اسیدهای چرب اشباع نشده چندگانه ، ویتامین E ، فولات و کاروتنوئیدها.
در یک مطالعه ، دانشجویان جوان دانشگاهی که هر روز به مدت 8 هفته 60 گرم گردو به آنها داده می شد ، در استدلال کلامی یا توانایی درک بهتر مفاهیم ارائه شده در کلمات بهبود یافته اند.
براساس مقاله منتشر شده در مجله تغذیه ، افزایش مصرف آجیل و به ویژه مصرف گردو باعث بهبود شناخت در افراد مسن شده و حتی ممکن است عوارض مرتبط با بیماری آلزایمر را به تأخیر بیندازد.
3_ ممکن است کلسترول LDL (“بد”) کمتری داشته باشید:
خوردن گردو می تواند به افراد کمک کند التهاب کمتری را تجربه کنند و به نوبه خود ، احتمالاً به حمایت از سلامت قلب کمک کند. همچنین ، داده ها نشان می دهد که خوردن گردو منجر به کاهش بیشتر کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL – “بد”) در مقابل یک رژیم غذایی کنترل می شود.
4_ ممکن است روده سالمی داشته باشید:
میکروبیوم روده سالم برای سلامت کلی ضروری است. و اطلاعات منتشر شده در Nutrients نشان می دهد که خوردن روزانه گردو به مدت هشت هفته با میکروبیوم روده سالم ارتباط دارد.
5 _ممکن است خطر ابتلا به سرطان کاهش دهد:
از آنجا که گردو می تواند یک میکروبیوتای روده سالم را پشتیبانی کند ، خوردن این مغزها همچنین می تواند سطح خاصی از محافظت در برابر سرطان روده بزرگ را فراهم کند.
و اطلاعات منتشر شده در مجله Frontiers in Nutrition نشان می دهد که خوردن گردو می تواند به از بین بردن پیوند چاقی و سرطان روده بزرگ کمک کند و بنابراین در کاهش خطر سرطان روده بزرگ نیز نقش دارد.
6 _ممکن است خطر دیابت کاهش دهد:
دیابت بیماری است که بیش از 34 میلیون آمریکایی را درگیر می کند. و داده ها نشان می دهد افرادی که گردو می خورند در مقایسه با کسانی که نمیخورند کمتر در معرض خطر دیابت ، قند خون ناشتا و هموگلوبین A1c قرار دارند.