سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد سایت تابع قوانین جاری کشور می باشد و در صورت درخواست مطلبی حذف خواهد شد
آشپزیاخباردسته‌بندی نشدهسبک زندگیمطالب جالب

هوشمندانه ترین راهِ فریز کردن موز، برای اسموتی، نان موز و …….

موزهای خیلی خیلی رسیدتون رو دور نندازید! با یکمی کار آماده سازی میتونید آنها رو به تکه های

طلائی یخ زده ای تبدیل کنید، که برای اسموتی ها فوق العاده است.

این هم بهترین روش برای این کار:

کارتون رو با موزهایی که خیلی رسیده و لک دار هستن شروع کنید چون این موزها طعم و مزه

بیشتری دارن.

همه موزها رو پوست بکنید.

 

آنها را به تکه هایی به اندازه یک یا دو اینچ تقسیم کنید ( تکه های کوچکتر راحت تر توی دستگاه مخلوط کن

شما خرد میشه، درست مثل  Vitamix، اگه بخواید تکه های بزرگ موز رو بندازید تو خرد کن به مشکل میخورید)

 

این موزهای خرد شده را روی سینی که با لایه ای کاغذ پوستی پوشیده شده است

( کاغذ مومی هم میتوان استفاده کرد )، به طور مرتب قرار دهید. فقط یادتون باشه که

تکه های یخ نزده رو توی کیسه فریزر قرار ندید، چون اگه این کار رو بکنید تکه های موز مثل

آجر به هم میچسبه و اینطوری قبل از استفاده مجبورید این تکه ها رو از هم جدا کنید.

 

بعد از اینکه یخ زد آنها رو به کیسه های فریز منتقل کنید و توی هر کیسه فریز برای تعداد مشخصی

اسموتی موز نگه دارید، یک کر حدسی نیست یا ( احتیاجی به اندازه گیری ) نداره، برای همین وقتی

خسته اید و سریع میخواید صبحانه درست کنید میتونید یک نگاهی هم به این موزها بندازید.

 

ما برای این دستور العمل اسموتی مون از نصف موز استفاده میکنیم ولی بعضی دیگه از رسپی ها هستن

که از این مقدار کمتر موز مصرف میکنن.

 

با کیسه فریزری پر از موز یخ زده شما همیشه آماده هستید تا اسموتی های پر از خامه و بستنی های

گیاهی و موزی، نان موزی یا بلغور جو دوسر درست کنید. ( قبل از استفاده تکه های یخی موز را در مایکروویو

قرار دهید تا گرم شود.)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا