خب شما یک گالن شیر تهیه کیک خریدید و وقتی به خانه رسیدید متوجه شدید که این دستورالعمل
فقط یک قاشف غذاخوری شیر لازم دارد.
در حالی که بقیه آن گالن را به ماست غلیظ ، بستنی شکلاتی یا همچین چیزهای بسیار تحسین
برانگیز تبدیل می کنید ، می توانید بعداً آنرا فریز کنید. بله واقعا.
فراموش نکنید که به ظرف شیر منجمد خود تاریخ فریز کردن را بزنید و مدت زمان استفاده از شیر
منجمد سه ماه است. اگر بیشتر از این شود چون شیر حاوی چربی است ، چربی بوی فریزر را جذب
می کند.
چگونه شیر را فریز کنیم ؟
در یک ظرف پلاستیکی
اگر شیر شما داخل یک بطری مقوایی یا ظروف شیشه ای بود – یا مقدار زیادی از آن باقی مانده است –
بهتر است سریعتر آن را به ظرفهای پلاستیکی مخصوص فریزر کوچک منتقل کنید.. به این ترتیب ،
لازم نیست هر بار که به مقداری از شیر نیاز دارید همه آن را آب کنید.
از آنجا که مایعات هنگام یخ زدگی حجمشان بیشتر می شود، حتما مقدار مناسبی از فضای داخلی-
حداقل 2 اینچ- را در ظرف پلاستیکی انتخاب شده خالی بگذارید.
در قالبهای مکعبی یخ:
از طرفی می توانید شیرهای باقیمانده را در قالبهای مکعب یخ برای استفاده آسان فریز کنید. پس از
یخ زدن ، مکعب های شیر را درون یک ظرف پلاستیکی مخصوص فریزر بگذارید و درش را محکم ببندید.
اینها برای استفاده بشاملهای تک نفره یا کیکهای کم شیر فوق العاده هستند.
چگونه شیر یخ زده را ذوب کنیم؟
بهترین روش برای ذوب شدن شیر منجمد قرار دادن آن در یخچال به مدت یک شب است: بهتر است
ظرف شیر منجمد را در یک کاسه قرار دهید.